reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No bardzo malo lubiana czynność przeze mnie:):) ale za darmo robić nie może haha
Aha i małz mi oznajmił, że wraca w sobotę (a ja byłam przekonana, że w piątek, tak jak zawsze) więc w razie czego to muszę jeden dzień dłużej nogi zaciskać haha
Jeszcze twierdził, że mi o tym od początku mówił..demencję ciążowa to ja może i mam lekka, ale bym jednak pamiętała....

witam poranną zmianę
dodi weź już postaraj sie jak najszybciej urodzic bo kolejka się wstrzymała,:-Da ty nic i nic. jeszcze maqnio i konwalianka ruszyc sie ..nie tylko wy czekacie
zaciskac proszę kciuki dziś popołudniu wizytuje ... :-p
mi strasznie spuchły same dłonie ??????nie mogę zginac czy takie cudo którąś dopadło ?

MADZIA, ja jak wstaję rano to tez mam zdrętwiałe dłonie, ale za chwilę mija:)
Kochana, ja oddałam kolejke maqnio i konwaliance..wiec czekam grzecznie na swoją kolej...a one ani drgną...nic nie poradzę haha
Kciuki będę trzymać:)

psota, witaj:)

od dzisiaj do 22 lipca, nasze urodzone dzieciaczki bedą RAKAMI:)

Ostatnia edycja:
Dodi, moj wie co to body, kiedys wybralam sie na randke z nim ubrana w body i rajstopy (no i spodnice - wiadomo) ale randka przeistoczyla sie w randke rozbierana ;-) no i biedny lecial od ud w gore w poszukiwaniu luzniejszego miejsca w ciuchach, zeby sie za mnie zabrac. Jak doszedl do szyji, to tylko spytal, gdzie mi sie te rajstopy koncza, hahahahaha

Musialam go uswiadomic co to body wtedy no i zapamietal, hahahaha

Witam porannie;-)

Za godzinke mykam do poloznej. Zjadlam buleczke i pije duuuuza herbate, bo musze nalapac jeszcze siuskow, a o dziwo mi sie nie chce:szok::-D

Corin, ja zrobilam dokladnie to samo.:-D Wlozylam do komody karteczki z nazwami, a na lodowke przykleilam taki 'plan komody', zeby biedak w stresie nie szukal za dlugo.:-D
No i lekcje na randce tez maz mial niezla.:-D:-D:-D

Konwalianko, droczy sie z Toba synus, maly lobuziak.;-)

Sestinka, skoro gin chce przesunac cc z powodu kregoslupa, to tylko sie cieszyc, bo niedlugo przytulisz juz swoja kruszynke, a maluszki juz raczej przybieraja tylko na masie.:tak:

Dodi, a moze Laura jako skrot od Laurencja?;-)

Milego dnia, lece sie zrobic na czlowieka!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Corin - heheheh...niezły ;-) Mój jest na tyle dumny, że nie da sobie wytłumaczyć - najmądrzejszy na świecie.....:baffled::zawstydzona/y: A skurcze przygotowują macicę, szyjka zaczyna się skracać...leż, my mamy ten sam termin, jeszcze na nas za wcześnie - 2 tygodnie jak bum cyk cyk. Akcja z body - nieziemska!!! :-D:-D:-D:-D

Madzia- to pewnie woda się zatrzymała, ja po sobie czuję, że cała spuchłam, lewo nogi w spodnie mieszczę....:confused::dry:

Boszee....jaką mam zgagę i refluks do tego...blee.....

Do góry