reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie moje opuchlizny kochane i ja czasami mam czym się pochwalić, to nózka , to raczka ale u mnie prym wiedzie nos, emkamek jak dodamy twoje usta to mamy komplecik:-D
Wstałam niedawo, a tu znów upał wylewa się z dworu. Ble.......
Idę się ogarnać i zajrze

emkamek buhahahhahahahahah fotki taaaaaaa:-D:-D
kosz bardzo mi się podoba . super !!!!

corin nie opowiadaj proszę bo ja już popuszczam czasem :-D:-D

Mnie jak ręka spuchnie rano, to ide do kibelka z podniesioną do góry..bo inaczej gacie jedną ręka bym musiała zdjąć, taka mam zdrewniałą heheh

Firanki sie piorą, na włosach odżywka, a ja czereśnie na deserek zajadam:)

emkamek - piękny ten kosz....Jakby mi ktoś taki prezentował...nie pogniewałabym się ;-):tak::-p

Wisieńka - u mnie też już gorąco :baffled::-( Słońce świeci jak oszalałe, a ja ledwo dycham, mała jeszcze wysoko, bo ledwo powietrze łapię :blink::dry:

Maja woła na plac zabaw.....żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :sorry2: Na razie zajęłam ją czytaniem bajek.....
Zrobiłam wczoraj dżem z truskawek, jaki wyszedł pyszniutki! Nzacie takie urządzenie Thermomix? Rewelacja - 30min i dżemik gotowy i kolor zachował :)

Ostatnia edycja:
MADZIA nogi też gotowe do porodu:):) :-D w skarpetkach je chowam, co mi sie nie zabrudza!!

Corin, no tak...i bedzie na ciebie..bo faceci zawsze zganiaja na kogoś:):) pewnie będzie, że zapomniał, bo mu kazałaś zakupy zrobic:):)

U mnie upału nie ma..jakieś 20 st ma byc, więc spoko:) taka temperaturka mi pasuje:)

Ostatnia edycja:
reklama
widze ze nie tylko u mnie okna w ruch i firanki:) upralam w malego proszku hehe zeby pachnialo Bobem :-)
no i sie zbieram za mycie :) bede zagladac do was czy wszystkie w komplecie hehe

Do góry