reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi no ja tylko sprawdzam czy jesteś gotowa ...;-)szukam przyczyn zastoju porodowego
corin też czuję podstęp .. pewnie już była w szpitalu i wygnali ehhhhh ale włos odżywką nasmarowany .... nie mam siły:-D

Ostatnia edycja:
Zastoj się zrobil, bo sie kobietki uparly i jedna druga puszcza w kolejkę, a zdecydowac sie nie moga haha

Corin, no takich akrobacji to ja nie umiem:):) Anulka, lepiej niech BOBEM nie pachną hahah

Kurcze, gdybym umiała to bym chodziła...no ale w sumie to nogi mi nie puchną więc mogę spokojnie na nich chodzić:):)

Nie wiem jak to zrobiłam, ale połknęłam ogonek od czereśni, aż się sama uśmiałam... dobrze, że dośc krótki był:)

wisienka, TY kochana opisz te skurcze, które wg. lekarza mają być "tymi skurczami", no i z tym skracaniem sie szyjki, ja już jej co prawda nie mam, ale ciekawa jestem co sprawiło, że znikła..
dodi - zdolniacha :-) tyko ogonki CI w głowie :-D

ja po śniadaniu, i miałam mały haft, nie wiem co się ze mną dzieje normalnie.. teraz trzeba się ogarnąć i znowu do US - boziu już 3 raz tam jadę po głupi NIP wspólnoty! 4 już nie pojadę!

reklama
Idę wieszać firanki zaraz... jak nie wrócę, to znaczy, że urodziłam (bo to podobno pomaga:) :-D:-D

Trzeba się zaopatrzyć w te gatki do popuszczania tena lady:):) inaczej nie ma co tu wchodzić na forum:)

Do góry