reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
No bardzo malo lubiana czynność przeze mnie:):) ale za darmo robić nie może haha
Aha i małz mi oznajmił, że wraca w sobotę (a ja byłam przekonana, że w piątek, tak jak zawsze) więc w razie czego to muszę jeden dzień dłużej nogi zaciskać haha
Jeszcze twierdził, że mi o tym od początku mówił..demencję ciążowa to ja może i mam lekka, ale bym jednak pamiętała....

witam poranną zmianę
dodi weź już postaraj sie jak najszybciej urodzic bo kolejka się wstrzymała,:-Da ty nic i nic. jeszcze maqnio i konwalianka ruszyc sie ..nie tylko wy czekacie
zaciskac proszę kciuki dziś popołudniu wizytuje ... :-p
mi strasznie spuchły same dłonie ??????nie mogę zginac czy takie cudo którąś dopadło ?

MADZIA, ja jak wstaję rano to tez mam zdrętwiałe dłonie, ale za chwilę mija:)
Kochana, ja oddałam kolejke maqnio i konwaliance..wiec czekam grzecznie na swoją kolej...a one ani drgną...nic nie poradzę haha
Kciuki będę trzymać:)

psota, witaj:)

od dzisiaj do 22 lipca, nasze urodzone dzieciaczki bedą RAKAMI:)

Ostatnia edycja:
Dodi, moj wie co to body, kiedys wybralam sie na randke z nim ubrana w body i rajstopy (no i spodnice - wiadomo) ale randka przeistoczyla sie w randke rozbierana ;-) no i biedny lecial od ud w gore w poszukiwaniu luzniejszego miejsca w ciuchach, zeby sie za mnie zabrac. Jak doszedl do szyji, to tylko spytal, gdzie mi sie te rajstopy koncza, hahahahaha

Musialam go uswiadomic co to body wtedy no i zapamietal, hahahaha

Witam porannie;-)

Za godzinke mykam do poloznej. Zjadlam buleczke i pije duuuuza herbate, bo musze nalapac jeszcze siuskow, a o dziwo mi sie nie chce:szok::-D

Corin, ja zrobilam dokladnie to samo.:-D Wlozylam do komody karteczki z nazwami, a na lodowke przykleilam taki 'plan komody', zeby biedak w stresie nie szukal za dlugo.:-D
No i lekcje na randce tez maz mial niezla.:-D:-D:-D

Konwalianko, droczy sie z Toba synus, maly lobuziak.;-)

Sestinka, skoro gin chce przesunac cc z powodu kregoslupa, to tylko sie cieszyc, bo niedlugo przytulisz juz swoja kruszynke, a maluszki juz raczej przybieraja tylko na masie.:tak:

Dodi, a moze Laura jako skrot od Laurencja?;-)

Milego dnia, lece sie zrobic na czlowieka!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Corin - heheheh...niezły ;-) Mój jest na tyle dumny, że nie da sobie wytłumaczyć - najmądrzejszy na świecie.....:baffled::zawstydzona/y: A skurcze przygotowują macicę, szyjka zaczyna się skracać...leż, my mamy ten sam termin, jeszcze na nas za wcześnie - 2 tygodnie jak bum cyk cyk. Akcja z body - nieziemska!!! :-D:-D:-D:-D

Madzia- to pewnie woda się zatrzymała, ja po sobie czuję, że cała spuchłam, lewo nogi w spodnie mieszczę....:confused::dry:

Boszee....jaką mam zgagę i refluks do tego...blee.....

Do góry