reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
eee nie szkodzi:)dużo na stu więc może się mylić;) ja zjadłąm śniadnaie ale zaraz pewnie jeszcze na godzinkę kimnę zanim się Was tu więcej obudzi:)

no dużo, ale Ty jedna.... :) no i teraz będzie mnie intrygować...... ech.....

prześpię się godzinkę..... bo potem musze jechać zrobić powtórkę wymazów po antybiotykach..... a mąż mi samochód zabrał, więc muszę taxi jechać....

Czesc ranne ptaszki!

Przyjemny, chlodny poranek w Krakowie. A mnie od wczoraj mecza bole jak na @. Nieprzyjemna sprawa, ale widze, ze nie mnie tylko i wcale to nie oznacza, ze zaraz urodze. Z OM koncze dzisiaj 37 tydzien, wiec w sumie stresu brak. Poza tym jedynie, ze gin w tym tyg na urlopie :(

Wisienka, przyjdzie i czas na Ciebie! Niektore sie "rozchodza" wolno i po troszku, niektore nagle i bardzo skutecznie:-)
Balkan, Sestinka, Anulka, witajcie

Milego dnia!

Milego dnia

Doberek kochane brzuszki i maluszki :*:*:* :-D
zorah fajnie,że już w domciu jesteście i odzywaj się jak tylko jakąś chwilkę czasu znajdziesz,bo pewnie dużżżżżżżo mniej Go teraz masz buźki :*:*:*:
dodi Mi się bardziej podoba Bianka znam Lurę i może dlatego taki mój typ :-D ale to wyłącznie Wasza decyzja i każdy ją musi uszanować :*:*:*:*
sestinka dobrze będzie kochana termin najwyżej Ci się pare dzionków przesunie,ale bezpieczniej będziesz miała z kręgosłupem :*:*:*
balkan no ładnie od rana komus dzieci przypisywać hihi buziamm :*:*:
sis Tobie pisałam ;) ale tak jak doczytałam dziewczyny mają rację prędzej teraz maluszek w tłuszczyk obrasta a pocieszę Cię,że wczoraj CC miała moja znajoma USG wykazywało że mała waży ponad 4900g jednak pomylili się bardzooooooo to 3700g waży malutka więc nie patrz na te dane lekarza bo to seria pomyłek może byc a dla Was niepotrzebny stres tylko :*:*:*:
A mi te skurcze się podobają :-D serio inna jestem chyba :-D wtedy najlepiej jak chodzę to szybko mijają,wiem,że chociaż malutka się powoliiiiii szykuje jak są skurczysynki :-D:-D przyspieszała nie będę bo dzidzia niech rozwinie si.ę prawidłowo nie chcę później jęczeć,że niby 37tv i donoszona a coś nie tak przez własną głupotę ;-)
Ja mam jedną torbę rożków ani ubranek nie biorę tylko pampersy i chustki i kremik a dla siebie wiadomo to co każda z nas ;) papier :-D Corin schowałam haha a syna masz boskiego :-D
Buziam Was mocnoooooooooooooooo wszystkie :*:*:*

witajcie bąbelki

balkan, heh to jest myśl :)
sesti, ja już nie myślę o tym.. myślą wszyscy naokoło, więc już wystarczy:)

obudziły mnie mega bolesne skurcze - takich jeszcze nie miałam..ale ja się ich na odróżniam - hehe

MIłego dnia paczuszki

reklama
Do góry