reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Fajnie Wam rodzinka porod planuje:-D Mnie planuje malz - widze, ze troche boi sie tego wszystkiego, bo stara sie nieco przedluzyc, he he. W tym tygodniu nie wolno, bo gin na urlopie. A jak urodze w przyszlym (oh, jak bym chciala) to mowi "pamietaj, nie pojdziesz na wesele w sobote".

Maqnio, bardzo Cie nieodpowiedzialnie ten gin potraktowal, masz prawo miec zal. Jesli masz AFI 15, to to nie jest zadne wielowodzie. Ja mam podobne i 4 lekarzy powiedzialo ze to jest nie tylko prawidlowe, a wrecz bardzo dobre! Norma jest do 20, ale jak jest nieco powyzej to nie ma tragedii.

Do szpitala kazali wziac ubranka na 2-3 dni, rozek rowniez

reklama
Czesc dziewczyny , My już w domku....mamy sie dobrze... skrobnę coś wiecej jak bedzie wiecej czasu... póki co u małej chyba kolki sie zapowiadają i nie mam czasu do lapka uciąść... jak bedzie chwilka wytchnienia to napisze co i jak u nas było... dziekuje za gratki i równiez gratuluje pozostałym mamusiom... trzymajcie sie cieplutko buzka

Właśnie widze, że moja znajoma urodziła, miała termin na 18czerwca, a urodzila 13...
Kurcze już tak blisko u mnie do terminu, a mnie się wydaje, że to wieczność jeszcze...

Matko ile bym dała za choć jednodniowy brak upału:)Sesti kurierem poleconym priorytet proszę:))
Tylko nie wysylajcie UPSem:-D

Dojechal dzis do mnie kurier... Mial byc miedzy 16 a 17 a przyjechal po 12:sorry: I co sie okazalo, ze byl tu wczoraj, owszem, ale pomylil domy!!! Czujecie??? :szok::szok::szok: A na kazdym jak byk jest tabliczka z numerem.:crazy: Pomijam juz ten drobny szczegol, ze paczka byla nadana 15... Ja firmie UPS juz dziekuje.

Zorah, witaj!:-) Chyba troszke za szybko na kolke, moze mala nie czuje sie bezpiecznie i chce byc po prostu blisko mamusi?

Marzenko, udanego wieczoru:-D

Maqnio, no faktycznie gin niefajnie sie zachowal...:baffled:

Dodi, juz niedlugo, malutka czeka na tatusia. A zdecydowaliscie sie juz na imie? Cos mi sie Laura kojarzy...

Moja torba tez juz spakowana, zostal mi do dolozenia grzebien lub szczotka, aparat i dokumentacja ze szpitala. Jutro mam wizyte u poloznej, a po niej dokladam brakujace rzeczy.:-p Papieru brac nie bede, bo tu nawet nie widzialam szarego:-p Pomysle moze tylko o recznikach jednorazowych.:tak:

Ide sobie zaparzyc herbatke z lisci...

Wróciłam z wizyty. Dziękuję za kciuki! Szyjka 2 cm, rozwarcia brak, nic nie wskazuje na to, żeby miało się coś zacząć, mamy czas. KTG ok., skurczy nie ma, serduszko bije miarowo. AFI w normie. Mały waży 3002g i jest ułożony główkowo. Nie urosła mu nic a nic kość udowa od dwóch tygodni i to mnie martwi, doła załapałam… Uciekam spać. Dobrej nocy.

Ostatnia edycja:
psota, to ty wróżką zostań hehe... tak jak mówiłaś:)
O kośc sie nie martw, pewnie wtedy lekarz źle zmierzyl..no albo teraz..a kości juz może tyle nie rosną, raczej dzidzia obrasta w tłuszczyk więcej na końcu:)

emkamek, właśnie, że ciągle zastanawiamy sie nad imieniem... juz mnie to wkurza (znaczy się mąż) bo wszystko co ja wymyslę to mu sie nie podoba!! a sam g...no wymyślił.. powiedziałam mu, że skoro się do teraz nie może zdecydować to sama wybiorę!! Mnie podoba się Laura, teraz jeszcze doszło Bianka:)

też sobię zaparzę, a co mi tam:)

reklama
Psota kosc udowa mojej malej jest prawie 3 tyg mniejsza od reszty niby. Ale lekarz mowi ze miesci sie w normie wiec sie nie martwie. I Ty tez sie nie martw!

Do góry