reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hahaha, oswiecilo mnie. Dziewczyny pakowanie do szpitala to pikus. Zobaczycie jak bedziecie sie pakowac wyjezdzajac gdzies z malenstwem na weekend :-D to jest dopiero hardcore. Kurka, teraz mi sie przypomnialo, tego sie nie pamieta potem po latach :-)
taaak :-Djak sobie przypomniałam to mi się buzia sama od ucha do ucha śmieje
a co u emki ?:ninja2:hallo łamiesz się jeszcze?? chcesz to przylecę i załatwimy fiutka gina od usg
anula weź jak masz miejsce a brat rewelacja

reklama
Anula, swietny jest :-D

Moj syn wczoraj przyszedl do mnie (jak wrocilismy ze szpital) przytulil sie i mowi:
"Mam do ciebie prosbe... Mozesz zaczac rodzic dopiero jak wrocimy z obozu? Chcialbym byc wtedy w domu... "

Rozbroil mnie :-)

Natomiast cora cwiczy na lalkach prawidlowe trzymanie noworodkow :-D

Anula, swietny jest :-D

Moj syn wczoraj przyszedl do mnie (jak wrocilismy ze szpital) przytulil sie i mowi:
"Mam do ciebie prosbe... Mozesz zaczac rodzic dopiero jak wrocimy z obozu? Chcialbym byc wtedy w domu... "

Rozbroil mnie :-)

Natomiast cora cwiczy na lalkach prawidlowe trzymanie noworodkow :-D

wzruszyłam się ...ehhh cóz by życie było warte bez dzieci ;-)

a mój mąż własnie debatuje z panią ze spisu :-Don to ma fart a ja ukryłam sie w kuchni

pippi sporo ja biorę tylko 3 sztuki tetry i 2 sztuki flaneli jako podkład na przewijak

balkan zaciskam jak tylko się da :-) Całe popołudnie naprawdę grzecznie leżałam, a mimo to teraz znów mam te okropne bóle. Wstałam do toalety i szłam po scianach zgięta w pół. Kurde co mi jest? Zaraz biore nospe, moze pomoze, ale jakos nie do końca wierze...

Anulka, to prawda, też mnie rozczulił. Wczoraj z reszta jak mnie M. wywoził do szpitala to Sebek najbardziej przeżywal. Dzwonił do małza na komorkę i dopytywał co i jak. A jak wróciliśmy to się przytulił i stwierdził że to jdnak dobrze, ze to tylko fałszywy alarm :-)

Brat az za bardzo jest smialy i pomyslowy, mama ledwo z nim wytrzymuje a gdy da mu za cos w tylek biegnie do ojca i krzyczy:"co tak patrzysz i nic nie robisz zamiast syna ratowac":-D
Corin no to nie masz wyjscia musisz wytrzymac az syn bedzie:-D
Madzia u nas byl juz spis akurat sama bylam a ze lezalam nawet fajnie bylo pogadac:-)
Marzenka a wiec zycze milego wieczorku;-)

reklama
A moja mama wczoraj na urlop jechala i przed wyjazdem kazala mi sie "zakorkowac na tydzien" i poczekac az wroci, bo przeciez Ona koniecznie musi mi pomoc:-D Dobrze by bylo gdyby mogla mi pomoc przec:-D

Do góry