reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anulka bardzo mi sie podoba Igor:) ale córce chyba nie dam hehe
Oj ciężko tak wybrać imie na całe życie:) trudna sprawa.. mam nadzieję że jeszcze kolka dni i jak zaobacze malutką to mi się rozjaśni w głowie i wybierzemy któreś z tych :)

czas coś na kolacyjke wszamać...

reklama
Anulka Igor świetne imie :-)
Ja też się wahałam z tą Lilianną ale jednak się zdecydowałam :-)
Dobranoc Anusia :** spijcie spokojnie:*
Ja też uciekam śpiuchnać :** papa Kochane :** wszystkich życzę spokojnej nocy:*
Wisieńko dziękuję za radę:**

Ostatnia edycja:
wydrussia powiem ci ze jak mialabym dziewczynke to dalabym tak na imie sliczne imie i ladnie zdrobniale Lili Lilus np :) bardzo mi sie podoba a i Emilia tez :)

Hej lipcóweczki kobiałeczki. Nie wiem czy Wydrusia wam pisała bo nie mam siły na nadrabianie więc napisze też sama.
U gina żadnych rewelacji. Szyjka zgładzona, rozwarcia praktycznie żadnego, czop częściowo odszedł... i to tyle. Mam czekać na skurcze a jakby nic sie nie działo umówiłam się z nim na wizytę 7 lipca. Paciorkowcem się nie przejął wcale, powiedział o antybiotyku przy porodzie. Wytłumaczył jak mają wyglądać skurcze porodowe, kiedy mam jechac do szpitala, pogadał o rozwieraniu się szyjki i o tym jakie wtedy mogą wystąpic objawy, czyli o plamieniach, brudzeniach, lekkim krwawieniu.
W sumie spodziewałam się, ze coś więcej mi się na zaplaeczu zadziało i jestem rozczarowana. Trudno będę piła tą herbatkę z liści malin i łykała wiesiołka mimo zgagi a Polowi nie odpuszczę....

Anulka, Igorek, ladnie :-) Kiedys poznalam chlopczyka o tym imieniu i mowil o sobie Gogo.:-D

Dodi, smacznego! Zmiana warty w kuchni:-D Ja zmykam sie prysznicowac i do lozka.;-)

Wisienka, nic sie nie martw, czop zaczal odchodzic, wiec wszystko jest na dobrej drodze. Bierz meza w obroty i indukujcie ile sie da.;-):-D

Spokojnej nocy!

Wisienko to dobrze ze wszystko w porzadku:) P nie odpuszczaj i przytulance jesli mozna jak najbardziej praktykujcie :)
szczerze myslalam ze to nie wskazane jak juz czop odejdzie... sama zastanawialam sie czy jak np wody odejda to mozna w wannie powiedziec zeby doprowadzic sie do stanu normalnosci:)

podobno tez na wywolanie pomaga cieplejsza kapiel...

Dodis no to nie jestem sama;-)Podobno masa kobiet ma to paskudztwo, trudno. Więc czekamy na skurcze oby krótko:tak:
emkamek ide indukowac, miłej nocki:-)
Dobranoc dziewczyny, padam częściowo

emkamek, trzeba czuwać o każdej porze hehe.. te ranne ptaszki rano buszują po kuchni, a potem zmiana i nocne marki zaczynają..ktoś zawsze musi czuwac jakby cos sie działo...a tak o suchym pysku siedzieć przy kompie to niiieeeeee

Wisienka, bo to każdy ma, one żyją w całym układzie pokarmowym i na skórze też...tyle że jak ich jest za dużo to nieciekawie się robi.. nie ma co sie przejmować, mój gin też się nie przejął tym:) tylko mam pokazać wynik położniej przy porodzie:) a mam je wyhodowane liczne, ale tylko w odbycie...w pochewce nie wyhodowano:)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulko cały nie odszedł, gin nie zabronił to nie bedę wstrzemięźliwa:-DNo a z wanną lipa bo mam tylko prysznic ale pójde na pewno pod cieplutki chociaż ostatnio wole takie rześkie
Karaluchy lipcóweczki

Do góry