reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Fajnie Wam rodzinka porod planuje:-D Mnie planuje malz - widze, ze troche boi sie tego wszystkiego, bo stara sie nieco przedluzyc, he he. W tym tygodniu nie wolno, bo gin na urlopie. A jak urodze w przyszlym (oh, jak bym chciala) to mowi "pamietaj, nie pojdziesz na wesele w sobote".

Maqnio, bardzo Cie nieodpowiedzialnie ten gin potraktowal, masz prawo miec zal. Jesli masz AFI 15, to to nie jest zadne wielowodzie. Ja mam podobne i 4 lekarzy powiedzialo ze to jest nie tylko prawidlowe, a wrecz bardzo dobre! Norma jest do 20, ale jak jest nieco powyzej to nie ma tragedii.

Do szpitala kazali wziac ubranka na 2-3 dni, rozek rowniez

reklama
Czesc dziewczyny , My już w domku....mamy sie dobrze... skrobnę coś wiecej jak bedzie wiecej czasu... póki co u małej chyba kolki sie zapowiadają i nie mam czasu do lapka uciąść... jak bedzie chwilka wytchnienia to napisze co i jak u nas było... dziekuje za gratki i równiez gratuluje pozostałym mamusiom... trzymajcie sie cieplutko buzka

Właśnie widze, że moja znajoma urodziła, miała termin na 18czerwca, a urodzila 13...
Kurcze już tak blisko u mnie do terminu, a mnie się wydaje, że to wieczność jeszcze...

Matko ile bym dała za choć jednodniowy brak upału:)Sesti kurierem poleconym priorytet proszę:))
Tylko nie wysylajcie UPSem:-D

Dojechal dzis do mnie kurier... Mial byc miedzy 16 a 17 a przyjechal po 12:sorry: I co sie okazalo, ze byl tu wczoraj, owszem, ale pomylil domy!!! Czujecie??? :szok::szok::szok: A na kazdym jak byk jest tabliczka z numerem.:crazy: Pomijam juz ten drobny szczegol, ze paczka byla nadana 15... Ja firmie UPS juz dziekuje.

Zorah, witaj!:-) Chyba troszke za szybko na kolke, moze mala nie czuje sie bezpiecznie i chce byc po prostu blisko mamusi?

Marzenko, udanego wieczoru:-D

Maqnio, no faktycznie gin niefajnie sie zachowal...:baffled:

Dodi, juz niedlugo, malutka czeka na tatusia. A zdecydowaliscie sie juz na imie? Cos mi sie Laura kojarzy...

Moja torba tez juz spakowana, zostal mi do dolozenia grzebien lub szczotka, aparat i dokumentacja ze szpitala. Jutro mam wizyte u poloznej, a po niej dokladam brakujace rzeczy.:-p Papieru brac nie bede, bo tu nawet nie widzialam szarego:-p Pomysle moze tylko o recznikach jednorazowych.:tak:

Ide sobie zaparzyc herbatke z lisci...

Wróciłam z wizyty. Dziękuję za kciuki! Szyjka 2 cm, rozwarcia brak, nic nie wskazuje na to, żeby miało się coś zacząć, mamy czas. KTG ok., skurczy nie ma, serduszko bije miarowo. AFI w normie. Mały waży 3002g i jest ułożony główkowo. Nie urosła mu nic a nic kość udowa od dwóch tygodni i to mnie martwi, doła załapałam… Uciekam spać. Dobrej nocy.

Ostatnia edycja:
psota, to ty wróżką zostań hehe... tak jak mówiłaś:)
O kośc sie nie martw, pewnie wtedy lekarz źle zmierzyl..no albo teraz..a kości juz może tyle nie rosną, raczej dzidzia obrasta w tłuszczyk więcej na końcu:)

emkamek, właśnie, że ciągle zastanawiamy sie nad imieniem... juz mnie to wkurza (znaczy się mąż) bo wszystko co ja wymyslę to mu sie nie podoba!! a sam g...no wymyślił.. powiedziałam mu, że skoro się do teraz nie może zdecydować to sama wybiorę!! Mnie podoba się Laura, teraz jeszcze doszło Bianka:)

też sobię zaparzę, a co mi tam:)

reklama
Psota kosc udowa mojej malej jest prawie 3 tyg mniejsza od reszty niby. Ale lekarz mowi ze miesci sie w normie wiec sie nie martwie. I Ty tez sie nie martw!

Do góry