reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dzien dobry Brzuszki!

Widze, ze nocka spokojna.;-)

Magia, &&&&&. NIe martw sie, najwazniejsze, ze lekarze wiedza, ze istnieje zagrozenie i w razie czego beda mogli szybko zareagowac.:tak:

U nas tez wszystko ok.

Ciekawe, czy ktores malenstwo zrobi tatusiowi prezent w czwartek.:-D

Milego dnia!:-)

reklama
Hej dwupaczki i rozpakowane :-)

Moja teściowa dzis przechodzi samą siebie. Sprząta dom aż się kurzy :szok: Nie przeszkadzam jej, przynajmniej nie zrzędzi ;-) Ja leżę i pachnę i cholerka mnie bierze, ale jak się troche posmędziłam po chałupie to cały ból wrócił. Siła wyższa, wróciłam do wyra.

Konwalianka, z jednej strony ci zazdroszcze (pozytywnie) że masz juz polowe za sobą, ale z drugiej serdecznie współczuję, bo męczysz się biedulko strasznie.

Madzia, wydrusia, Wisienka
, trzymam mocno kciuki. Dajcie znać co i jak.

wisienka &&& za wizyte
magia daj koniecznie znac kochana co i jak:)
corin współczuje lezenia, wiem co to znaczy, juz niewiele zostało dasz rade:-)

ja własnie część podłog wypastowałam, zaraz za kolejne sie biore:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny!
Troszke mnie nie bylo - jakieś 2- tyg bo mój M mial urlop, do tego doszly problemy z netem. Udalo mi sie tylko podczytywac smsy i wiesci ze szpitala.. Oj dzialo sie, dzialo...

Znowu głupio sie czuje bo nie jestem na bierzaco :-(Mam nadzieje, ze sie szybko zaaklimatyzuje.. Głupio czuc sie znowu troche jak "nowa"..:confused2:

corin ja wizytę mam jutro i u mnie wszystko ok:-Dale dzięki kochana za pamięć. jutro wizytuję wiec kciukasy się przydadzą . oczywiście leżysz bezruchu i pachniesz??:tak:a teściowa niech tyra a co :-D
katerina fajnie że jesteś.
grunt że najważniejszy wątek opanowany :-D

katerina jaka tam z ciebie nowa :tak:podczytaj sobie ostatnie strony, będzie łatwiej - my tu głównie ostatnio o objawach przedporodowych i pakowaniu torby ;-) no a najważniejsze rzeczy przeczytałaś w wątkach smsowych i rozpakowanych

reklama
Do góry