reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzien dobry Brzuszki!

Widze, ze nocka spokojna.;-)

Magia, &&&&&. NIe martw sie, najwazniejsze, ze lekarze wiedza, ze istnieje zagrozenie i w razie czego beda mogli szybko zareagowac.:tak:

U nas tez wszystko ok.

Ciekawe, czy ktores malenstwo zrobi tatusiowi prezent w czwartek.:-D

Milego dnia!:-)

reklama
Hej dwupaczki i rozpakowane :-)

Moja teściowa dzis przechodzi samą siebie. Sprząta dom aż się kurzy :szok: Nie przeszkadzam jej, przynajmniej nie zrzędzi ;-) Ja leżę i pachnę i cholerka mnie bierze, ale jak się troche posmędziłam po chałupie to cały ból wrócił. Siła wyższa, wróciłam do wyra.

Konwalianka, z jednej strony ci zazdroszcze (pozytywnie) że masz juz polowe za sobą, ale z drugiej serdecznie współczuję, bo męczysz się biedulko strasznie.

Madzia, wydrusia, Wisienka
, trzymam mocno kciuki. Dajcie znać co i jak.

wisienka &&& za wizyte
magia daj koniecznie znac kochana co i jak:)
corin współczuje lezenia, wiem co to znaczy, juz niewiele zostało dasz rade:-)

ja własnie część podłog wypastowałam, zaraz za kolejne sie biore:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny!
Troszke mnie nie bylo - jakieś 2- tyg bo mój M mial urlop, do tego doszly problemy z netem. Udalo mi sie tylko podczytywac smsy i wiesci ze szpitala.. Oj dzialo sie, dzialo...

Znowu głupio sie czuje bo nie jestem na bierzaco :-(Mam nadzieje, ze sie szybko zaaklimatyzuje.. Głupio czuc sie znowu troche jak "nowa"..:confused2:

corin ja wizytę mam jutro i u mnie wszystko ok:-Dale dzięki kochana za pamięć. jutro wizytuję wiec kciukasy się przydadzą . oczywiście leżysz bezruchu i pachniesz??:tak:a teściowa niech tyra a co :-D
katerina fajnie że jesteś.
grunt że najważniejszy wątek opanowany :-D

katerina jaka tam z ciebie nowa :tak:podczytaj sobie ostatnie strony, będzie łatwiej - my tu głównie ostatnio o objawach przedporodowych i pakowaniu torby ;-) no a najważniejsze rzeczy przeczytałaś w wątkach smsowych i rozpakowanych

reklama
Do góry