reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Bąbelki ja dziś we fatalnych humorze... zasnęłam dopiero po 5... krocze rwie skurcze są ale znów takie mniejsze :-( ehh...
Sis :** jak nocka?
Orchiduś muszę dać radę ale gdyby to się cos zaczęło a nie stoi :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie Brzuszki

ja się mogę dołączyć do tych bezobjawowych. Jedyne co, to w sobotę i wczoraj z rana trochę bolał mnie brzuch jak na okres. Nic poza tym.
Moje dziecię od wczoraj trochę apatyczne, coś mało się rusza. Aż zaczęłam się niepokoić i przemawiać do niego, to kopnął dwa razy nóżką :-) mam nadzieję, że to tylko chwilowy leniuszek

zaczynam dziś picie liści malin. ktoś wie ile tego powinno się pić na dzień?

wydrusiu, u nas bez zmian.. skurcze są ale niezbyt regularne, znaczy na początku były ale teraz znowu się rozregulowały, zaraz mykam do urzędu skarbowego, to może nieco się zmęczę i jakiś efekt będzie:)
dzięki za pomieć.. co do tych ese -mesów, to się nie przejmuj.. do mnie mama dzwoniła przed chwilą i pierwsze moje słowa to były: nie urodziłam jeszcze :-D wiem, że akurat u niej to nie z ciekaości a stresu, bo wtedy musi się pakować i przyjeżdzać, ale i tak

heheh no to znajomi cudni/////// do mnie na szczęście nie piszą.... ;-) u mnie praleczka pierze się posciel...... bo tzreba odświerzyć przed gośćmi <jak nie urodzę bedą spać po weselu brata> no i zjadlam śniadanko....... i tadam walę wkońcu do fryzjera....... WKOŃCU!!! no ale znając moję wlosy zeby rozjasnic znów ze 3 godz bede siedzieć.......ech... oby nie bo nie wiem czy dam radę...... myślicie ze glupio bedzie wsiąść ksiązkę o ciązy czy o dzieciach?? nie bedzie siary bo się zanudzę tam normalnie. Moj Szymcio chyba się obudzil, bo się rozpycha.

Kochane co do objawów , jak wczoraj czytalam.... noe wkęcajmy się ale dzielny info bo wkońcu to już tuz tuż.... ale gdzieś czytalam ze ta nasza psychika dziala cuda....... ja mialam skurcze ost 3 dni temu lub 2 ale se mówie ze jeszcze z 7 dni niech Bącel wytrzyma <bo wesle> i narazie nie mam tylko sie rozpycha..... cmokam i 3 majcie się narazie w 2paku <te które chcą jeszcze nie rodzić>

Hej kobitki ja jadę dziś do gina ale najpierw spedzam dzień u sister więc nie będzie mnie. Noc spokojna bez skurczy. Czop jakby przyhamował, troszkę mi poleciało jeszcze w nocy i teraz cisza.Może cały juz zeszedł a może się zatrzymał a może to nie był czop. Ech pytania, pytania. Dobrze, ze dziś ta wizyta to sie czegoś dowiem.
Miłego dnia da wszytskich

Konwalianka ja wczoraj rano dzwonie do mamy i pierwsze co powiedziałam zamiast "hej..." to "jeszcze nie rodzę.hej..." :-D mama kwiczała :-D
Wisieńko to napisz zaś smska:-) ja też dziś do gina... po 12 wychodzę a wizyta na 14 :/

reklama
hej kobietki :)

Konwalianko, wydrussia snilyscie sie mi:) juz bylo po wszystkim w pieknych sukienkach bylyscie:) dzieciaczki zdrowe jak nic :) wiec dalej &&&&&& trzymam:)
myslalam ze jak wejde juz jakies wiesci beda ale widze ze jestescie...

ja musze na miasto mykac a wogole mi sie nie chce :/

Milego dnia dla wszystkich forumowiczek zycze :)

Do góry