reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
na już wróciłam z Urzędu skarbowego i nawet sklep zaliczyłam.. ogólnie czuję się świetnie, ale cos mnie właśnie siekło i spać mi się chce masakrycznie..może to ciśnienie..

corin, leż ile można, teściowa nich w spokoju pracuje, nawet się nie wychylaj :)
wydrusia, ja teraz każdą rozmowę tak zaczynam, a miałam już ich dzisiaj 4!
Anulka, oby Twój sen się jak najszybciej spełnił
kwoka, masz rację.. szczerze mówiąc, to sama nie wiem czy nie pojechać i naściemniać, tyle, że ja niebardzo tak umiem.. od razu by się pokapowali, bo do kłamania się nie nadaję ;/
pippi, no oby chociaż sam poród był dla mnie znośny, bo to co przeżywam teraz to nikomu nie życzę..
malamii, dzięki..przydają się napewno

trzymam &&& za wszystkie wizyty

Hej ja tylko wpadlam powiedziec ze odebralam ... wczoraj wyniki HBS WR obydwa negatywne .
A badanie krwi ok Hemoglobinaa 13,7 czerwone krwinki 5,8 biale krwinki 8,07 plytki krwi i tych mam troszke za malo 190
Walduś kopie jak szalony ....
Myślę o Was

Dzień dobry!

Pospałam dzisiaj, ale noc miałam taką sobie, męczyła mnie rwa kulszowa, wrr…

Ja też dzisiaj wizytuję, ale chyba najpóźniej ze wszystkich,bo dopiero o 20:00.

Magia, jak wizyta?

Sestinko, Maqnio, Wisieńka, Wydrussia, trzymam kciuki za wizyty!

Konwalianko, całą noc mi się śniło, że nie chciałaś sama rodzić, więc Dodi postanowiła, że dotrzyma Ci towarzystwa i razem rodziłyście;] A jak Ty się kochana czujesz po spacerku???

Sis:***,Misia:*** J

Wydrussia, nie smutaj, będzie dobrze. Twoja Lilunia też niezdecydowana;)

Miczko, mój synek ma dzisiaj lenia…

Corin, wreszcie się teściowa ogarnęła. Odpoczywaj!

Balkan, MADZIA, Marzenka, Dodi, Zuzu, Anulka, Kwoka, Pippi, Malamii, Emkamek, Katerinko, Veronique, witajcie!

Ja po wizycie na poród sie nie zapowiada , lekarka kazała tylko brac sie za meza i seks uprawiac codziennie , cisnienie dalej w granicach normy opuchlizna tez jest ale to juz sa uroki ciazy niestety , zwiekszyła dawke tylko leku na nadcisnienie i na obrzeki , po za tym wszystko w nalezytym porzadeczku , tak ze chodzimy dlaj z brzuszkiem

psotko również trzymamy z Rózinką kciuki za wizytę. a synuś może śpi? leniuszek kochany:)
marzenko super wiadomosci!! to teraz smigaj do łóżeczka i nie wychodzcie spod piezynki z małzem do samego porodu:-) na pewno będzie zachwycony:-)

Corin a niech sprząta tyle jej jak pomoże :-D:-D
sis Dawidek :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*: kciukaski &&&&&&&&&&&& daj znać co i jak ;)
wydrusia wisieńka i nie wiem która jeszcze kurcze dziś ma wizytkę :*:*: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam :-D:-D
marzenka to super wiadomości kochana oby tak dalej :-D
A ja okna umyłam (mama mnie jutro za to chyba ubije :-D ) sałatkę zrobiłam jedną jeszcze jedna i galaretka zrobiona a mąż ma piec ciasto wieczorkiem :-D
Podłogi wyszorowałam i dalej mi się nudzi chyba pójdę połazić :-:)eek:
katerinka :*:*:*:*:* co u Was w ogóle ?? Jak się czujecie ?/

Marzenko, rewelacyjnie, że wszystko dobrze!

Maqnio, dziękuję:* Po czereśniach dwa razy się ruszył i śpi dalej;) Wczoraj się wiercił, to może dzisiaj odpoczywa po harcach;)

Sis, dziękuję:* napiszę, mam nadzieję, że dzisiaj pradu nie wyłączą, a telefon w razie W już mi się ładuje, hehe;) Ty jesteś szalona z tym sprzątaniem i gotowaniem! Podziwiam!

Wypisałam sobie pytania do gina i wyszła tego cała litania, hehe;)

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio zeby tak mój był w domu jak jest na delegacji ale dzisiaj wraca na tydzien to napewno mu nie odpuszcze oj nie

orchidea ja cie podziwiam za to sprzatanie i gotowanie ja chwile postoje w kuchni i zmykam usiasc tak ciazy brzuch do dołu o myciu podłog nie ma nawet mowy zebym sie schyliła na szczescie córka to robi

Do góry