reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie. Czasem Was podczytuję, ale Wy strasznie dużo piszecie!!!!:-D I tak staram się przypomnieć sobie jak to było przed pierwszym dzieckiem - i wiecie, chyba też tak dużo siedziałam na forum:tak::-) również mam termin na lipiec i jak zauważyłam, jak większość:-D spodziewam si ę córki

Corin przyjmujesz magnez?

Dziekuje kochane dziewczyny za gratulacje i ze trzymalyscie kciuki,no dziewczynek to u nas wiekszosc jest , mam dla niej nawet juz imie Nadia ,bardzo mi sie podoba ,pozostaje przekonac tylko mojego mezczyzne ,trudna sprawa bendzie ,ale jakos moze dojdziemy do zgody:)jej ale wydrusia to ma niespodzianke ,myslala tyle czasu ze synek a tu bach dziewczynka:)ale i tak Wydrusiu gratuluje ,dzisiaj dwie córy zapisane w lipcoweczkach:)

emka miło Cię znowu czytać gdzies Ty sie podziewała babo?:dry:
margeritko, ja sie zatracilam na forum po pobycie w irlandii i jakos sie nie moglam odnalezc, czasami jak cos waznego sie dzieje, albo jak jestem po wizycie to pisze, ewentualnie jak zlapie jakis temat aktualny to sie wcisne, ale poza tym spedzam wiecej czasu na dworze skoro jest tak goraco. Wole to niz siedzenie w domu, szczegolnie jesli nie mam zakazu ruszania sie. Niech tak zostanie do konca ;-)

Zumika witaj milusio hihi no dziewuszek sporo u nas :D:D
Sis no jak same dziewuszkia Dawidek Twój ?:D
emcia ja też tak czasem się wcisnę tylko bo jakoś jednak się wbic nie moge :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Siostra, nooo ja mam Synka, ale jestem dumna! hehe;) Prawda jednak jest taka, że znaczną przewagę dziewczynek tutaj mamy;))

Maqnio, to Ty, kochana, musisz nowego zięciulka szukac;)

Ostatnia edycja:
Do góry