reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cholera a ja nie zauwazyłam,że mam dziś Studniówę z Michasią :-D Bożeee jak ja się ciesze bliżej niż dalej do utulenia naszych szkrabów

reklama
em_ka, wydrusia jest w szoku ale bardzo szczesliwa, bo zawsze chciala córcie, tylko własnie musza sie z małzem przestawic. u was takie upały to co bedzie dalej? chyba bym zwariowała jakbym musiała w wyrku lezec jak na dworze +30, ale i tak ci zazdroszcze tego ciepelka:)
orchi gratki wielkie, juz tylko 100 szybkich dni:)

Cześc dziewczynki;-) wpadłam na chwilke w przerwie przedswiątecznych porządków a tu takie newsy Wydrusia gratuluje dziewczynki:rofl2:
Corin ja z tym twardnieniem poszłabym do lekarza ... od tak sprawdzic.. przeciez nic nie tracisz a lepiej spac spokojnie .
Reszty nie doczytałam więc nie wiem co w trawie piszczy:zawstydzona/y:
p.s emka miło Cię znowu czytać gdzies Ty sie podziewała babo?:dry:
Orchidea gratuluje 100-dnówki .

Witajcie !Ja juz po wizycie ,i jestem cala w skowronkach bo moje przeczucie niezawiodlo i mamy....dziewczynke ,coreczke kochana:-D sliczna ,zdrowa panienka ,przez cale badanie machala raczka i nawet lekarz sie smial ,bo jedna raczke chowala pod pupe:-)bardzo mily i profesjonalny lekarz

Teśka woww kolejna dziewuszka będzie w lipcu superrrrrrrrrrrrr wojny nie będzie hahah i ekstra,że zdrowa mała i ruchliwa :*
margeritka też masz takie boom na sprzątanie ??? Ja bym teraz non stop coś robiła cholerka jasna ww i uważaj przy tym sprzątaniu ;-)

maqnio kochana :-p Olga nie daje mi sie przemęczac co jakis czas siadam bo kręgosłup chce mi pęknąc :dry: .Na razie sprzątam dół mąz za pare dni wraca i przed swiętami chcemy pomalowac cala(czytaj On maluje a ja patrze):-D gore wiec wtedy bede miala co robić:nerd:
Po malowaniu postanowiłam zrobic juz kącik dla malutkiej wiec co mi wyjdzie tym sie pochwale.:-p
Orchidea no coś mnie od wczoraj własnie bierze na mega porządki:dry: i czas najwyższy bo tylko lezałam i stękałam :baffled:
Oki lece dalej ogarniać ..... wpadne wieczorkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry