reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie dziewczyny!no to bardzo fajnie ze Maqnio juz wychodzi ze szpitala :-)Trzymam kciuki za wizyte Corin .A z tymi ruchami beetko i balkan to u mnie tez tak samo ,jeden dzien jest ruchliwe a w nastepnym leniuszek maly ledwo sie cos rusza.musze jeszcze was poczytac bo ostatnio to nie jestem na biezaco ,wybaczcie:-p

Wydrussia, dziękuję:****, u mnie dobrze:) Jakoś mi teraz lepiej, jak mogę troszkę połazić, no i czas szybciej płynie;) Za tydzień mamy usg 4d, już skreślam dni;) Mój maluszek nad ranem nieśmiało się ruszał, a teraz śpi:)

witam mamusie:-)juz nie wiem kiedy ostatnio tyle spalam:-Dwcinam sniadanie moj zrobil, okazalo sie ze jutro mam odwolane cwicz i mam wolne:-)
swietnie ze maqnio wraca:-)
mailuj dobrze ze juz przeszlo:tak:
corin trzymam kciuki:-)
psota o to zobaczymy Dawidka:-D
wydrusia ;*;*
a co do ruchow ja czuje codziennie, w sumie moze dlatego ze jestem wiecej w ciazy od was, sama nie wiem...

Hej kochane::) Ja już po śniadanku- były rzodkieweczki i sałata- czyli wiosennie;) Po południu ruszam na USG tarczycy gdyz w czwartek mam wizytę u endokrynologa.
I ja cieszę się z powrotu Maqnio:)
Co do ruchów- odkąd jestem na zwolnieniu czyli bardziej bierna niż aktywna:) mała b. często wierci się i kopie. A najfajniejsze są od jakiegoś tyg jej reakcj ena intensywne dzwięki- jak rano męzowi dzwoni budzik ( a raczej pika jazgotliwie) to niemal od razu kopniaki szybkie dostaję az muszę brzuszek pogłaskac i wraca do normy. Podobnie jest na gwizdek czajnika:)

wydrusia w sumie ok dzis sie lenie:-)snilo sie ze ktos do mnie podbijal, ja na to ze jestem w pakiecie a on na to ze to nic:-Dkurde ale mi sie wali chyba przez celibat snia sie obcy faceci:-D
sestina moj roznie kopie ale najczesciej na zajeciach :-Di zawsze gdy jest pierwsza milosc;-)

Anula te sny sa mega:) skąd się to bierze? ja to czasem obudzę się i myślę na jakiej podstawie to a tamto mi się śniło i zero logiki:) a obce chłopy to juz na porzadku dziennym:) Dziś Filip Bobek w moim śnie był najpiękniejszym facetem na ziemi ( chyba dlatego ze obejrzałam wczoraj 3 zaległe odcinki Prosto w serce):)

reklama
hej dziewczyny :-) doczytalam tylko ze maqnio wychodzi ze szpitala, ciesze sie bardzo, bardzo bardzo :-)

ja dzisiaj mialam jakis mega koszmar kotory sie skonczyc nie chcial. Snil mi sie of course mi ex i jego stary. NO lepszego horroru nie moglam miec w nocy. Ja sie ukrywalam bo wszyscy mnie chcieli zabic a oni szczegolnie. No paranoja poprostu!!!

Do góry