reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

sestina jak nigdy nie wymiotowałaś w ciązy to może nic ci nie będzie. Ja dostałam to w takim plastikowym kubeczku, 75 gr glukozy w wodzie. Potem popiłam mała iloscia wody z limonka a potem tak dwie godziny czekałam. 75gr to bardzo duzo....
Kurier był. Jaka ja jeszcze sprawna jestem w szybkim ubieraniu. Ciuszki super. Leginsy wygodne i dobrej jakości a tunika w kwiatuszki słodka..

reklama
psota za duzo ich bylo:-D
wisienka dobrze ze sie udalo;-) znam ten bol ja na szczescie raz zwymiotowalam i wtedy rowniez u mnie rewolucja na 2 konce,ja przed glukoza mialam 77 a po 73
a co do imion mi najbardziej podoba sie Hania:-)Emilka tez ladnie ale mojej chrzesnicy siostra tak ma i jest taka podla, istyny diabel, zmusza psa do picia wody z surowa kasza az pies wymiotuje:szok:

Ostatnia edycja:
sestina ja tak samo nie miałam mdłości w ciąży i liczę że ominą mnie przy glukozie... a kiedy masz? ja chyba sobie pójdę w poniedziałek, bo podobno trzeba zrobić po 24 tyg (tak na dobry początek tygodnia:-D )

Wisienka a z jakiej firmy zamawiałaś? Ja ostatnio też się przełamałam i pierwszy raz w życiu zamówiłam ciuchy przez internet i jestem zachwycona legginsami z firmy 9 miesięcy - zamówiłam sobie 36 i wreszcie nic mi się nie marszczy, nie odstaje, w dodatku mają strasznie miękki materiał i ceniutki pas, który w ogóle się nie odznacza, mimo obcisłych koszulek, które uwielbiam, bo lubię podkreślać brzuszek, ale nie gumę od spodni ;-)...polecam!

no właśnie, dziewczyny - jakiej firmy legginsy polecacie?

Anula, a ta Hania to jakiś rodziców ma, że nie reagują na to, jak maltretuje psa?

Teśka, mi lekarz polecił w 24 tyg glukozę zrobić - będę się męczyć za 2 tyg - już Mamę umówiłam do asysyty.... :)

Pippi to w tym lub przyszłym tygodniu. Jutro kończy nam się 23 tydz więc czas podreptać

Ostatnia edycja:
balkan, nie znam dziecka ktoremu wiecej rodzice tlumacza, ja gdy do niej mowie ze tak nie mozna mowi ze mozna, czasmi az w tylek dostanie gdy tlumaczenia nie pomagaja. Raz zostawil moja chcesnice w kojcu miala tak z 1,5 roku a ta malpa starsza ogladala bajke, wziela nozyczki i obciela malej grzywke przy samej skorze i powiedziala ze ladnie jej a mala chodzila pokazywala wlosy i sie cieszyla:tak:

reklama
Do góry