reklama
margerita126
Fanka BB :)
Dzień Dobry widze,że nietylko ja miałam super sen obudziłam sie dziś zła na cały świat pffff masakra jakaś .Maqnio czekamy:-)
Corin dziś twój dzień trzymam kciuki i tez czekam.
Mnie dzis znowu mdłosci szarpią kiedy to się skonczy
Corin dziś twój dzień trzymam kciuki i tez czekam.
Mnie dzis znowu mdłosci szarpią kiedy to się skonczy
hej dziewczęta :-)
no sny to niezła sprawa, niesamwoite co się dzieje w naszych mózgach poza naszą świadomością... ja np. bardzo często mam sny "wojenne" - jakieś strzelanki, chowanie się po schronach, uciekanie - i skąd ?
super wieści wydrussia o maqnio - nie ma to jak w domu, na pewno od razu poczuje się lepiej:-)
no sny to niezła sprawa, niesamwoite co się dzieje w naszych mózgach poza naszą świadomością... ja np. bardzo często mam sny "wojenne" - jakieś strzelanki, chowanie się po schronach, uciekanie - i skąd ?
super wieści wydrussia o maqnio - nie ma to jak w domu, na pewno od razu poczuje się lepiej:-)
Veronique1986
Tak tak Maqnio wkoncu wraca do domku !!
Ale brzydka pogoda
Ale brzydka pogoda
margerita126
U mnie pogoda względna ale na bank będzie padać no cóż w marcu jak w garncu podobno od poniedziałku ma być lepiej.
Wisieńka
Jestem kochane. . Moja glukoza wyczerpała mnie okropnie. Zanim ją wypiłam wymiotowałam 2 razy, potem półleżałam na krzesłach w przychodni i walczyłam z odruchem wymiotnym. Lediw zywa. Oczywiście w koło pełno wolnych krzeseł a jakis smierdzący facet musiał siąść koło mnie. Przeniosłam się dalej ale tam juz było blisko gabinetów i nie mogłam się tak rozłozyc jak w tamtym koncie. Wytrzymałam do badania, dojechałam do sister a potem jak mnie puściło to miałam rewolucje na dwa konce przez godzinę. Padłam, zasnełam i spałam 3 godziny. Przyjechał Pol zabrał mnie do domu i tam ledwie weszłam na te nasze pietra. Masakra, we łbie mi się kręciło, słabo było okropnie i mdłości. Przesiedziałam do ósmej , wykąpałam się i padłam. Obudziłam się dziś o 9.45. Czuję się nieźle i mam nadzieję, ze nie okaże się jeszcze, ze mam cukrzycę. Matko chyba Anulka tak to tez przezywałą, Anulko jak twój wynik???
margaritko współczuję mdłości baaardzo współczuję
Maqnio czekamy kochana
Dziewczyny jesli sa jakieś newsy to napiszcie mi bo nie dam rady nadrobić tych 3 dni:-)
Jak spałam w nocy Pol mówił, ze mała tak szalała i bawił się z nią pół godziny. Stwierdził, ze jak śpię to mocniej kopie. Świecił do niej lampka a ona waliła w nią tak, ze spadała. Strasznie się ekscytuje tą nocną zabawą. Myślę, ze czuł się najbardziej jak tatuś i jakby sam się nią opiekował. Az się wzruszyłam....
Jesli chodzi o imiona wybieramy między; Emilka, Hania, Zosią a Lilą Może do świąt uda nam się wybrac.
Ide się ubrac bo kurier ma przywieźć moje ciążowe leginsy i tunikę a ja jeszcze w piżamce.
margaritko współczuję mdłości baaardzo współczuję
Maqnio czekamy kochana
Dziewczyny jesli sa jakieś newsy to napiszcie mi bo nie dam rady nadrobić tych 3 dni:-)
Jak spałam w nocy Pol mówił, ze mała tak szalała i bawił się z nią pół godziny. Stwierdził, ze jak śpię to mocniej kopie. Świecił do niej lampka a ona waliła w nią tak, ze spadała. Strasznie się ekscytuje tą nocną zabawą. Myślę, ze czuł się najbardziej jak tatuś i jakby sam się nią opiekował. Az się wzruszyłam....
Jesli chodzi o imiona wybieramy między; Emilka, Hania, Zosią a Lilą Może do świąt uda nam się wybrac.
Ide się ubrac bo kurier ma przywieźć moje ciążowe leginsy i tunikę a ja jeszcze w piżamce.
reklama