reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
sestina przynajmniej sny sa ciekawe, nigdy nie wiemy co bedzie :-D
emka faktycznie koszmar:tak:
snilo mi sie ze bylam u fryzjera, poklocona bylam z moim wiec wygolilam sobie troche wlosow:-D

Dzień Dobry widze,że nietylko ja miałam super sen obudziłam sie dziś zła na cały świat pffff masakra jakaś .Maqnio czekamy:-)
Corin dziś twój dzień :-p trzymam kciuki i tez czekam.
Mnie dzis znowu mdłosci szarpią kiedy to się skonczy:baffled:

Anulka, zobaczycie, zobaczycie, no chyba, że znowu zasłoni buziulkę;)

Sestinko, a co masz z tarczycą?

Mnie się ex ciągle śnią;)

hej dziewczęta :-)

no sny to niezła sprawa, niesamwoite co się dzieje w naszych mózgach poza naszą świadomością... ja np. bardzo często mam sny "wojenne" - jakieś strzelanki, chowanie się po schronach, uciekanie - i skąd ? :baffled:

super wieści wydrussia o maqnio - nie ma to jak w domu, na pewno od razu poczuje się lepiej:-)

Jestem kochane. . Moja glukoza wyczerpała mnie okropnie. Zanim ją wypiłam wymiotowałam 2 razy, potem półleżałam na krzesłach w przychodni i walczyłam z odruchem wymiotnym. Lediw zywa. Oczywiście w koło pełno wolnych krzeseł a jakis smierdzący facet musiał siąść koło mnie. Przeniosłam się dalej ale tam juz było blisko gabinetów i nie mogłam się tak rozłozyc jak w tamtym koncie. Wytrzymałam do badania, dojechałam do sister a potem jak mnie puściło to miałam rewolucje na dwa konce przez godzinę. Padłam, zasnełam i spałam 3 godziny. Przyjechał Pol zabrał mnie do domu i tam ledwie weszłam na te nasze pietra. Masakra, we łbie mi się kręciło, słabo było okropnie i mdłości. Przesiedziałam do ósmej , wykąpałam się i padłam. Obudziłam się dziś o 9.45. Czuję się nieźle i mam nadzieję, ze nie okaże się jeszcze, ze mam cukrzycę.:szok: Matko chyba Anulka tak to tez przezywałą, Anulko jak twój wynik???
margaritko współczuję mdłości baaardzo współczuję
Maqnio czekamy kochana

Dziewczyny jesli sa jakieś newsy to napiszcie mi bo nie dam rady nadrobić tych 3 dni:-)
Jak spałam w nocy Pol mówił, ze mała tak szalała i bawił się z nią pół godziny. Stwierdził, ze jak śpię to mocniej kopie. Świecił do niej lampka a ona waliła w nią tak, ze spadała. Strasznie się ekscytuje tą nocną zabawą. Myślę, ze czuł się najbardziej jak tatuś i jakby sam się nią opiekował. Az się wzruszyłam....:zawstydzona/y:
Jesli chodzi o imiona wybieramy między; Emilka, Hania, Zosią a Lilą :biggrin2:Może do świąt uda nam się wybrac.
Ide się ubrac bo kurier ma przywieźć moje ciążowe leginsy i tunikę a ja jeszcze w piżamce.:-D

reklama
Wisienka glukoza dopiero przede mną - nigdy mnie nie mdli i w ciazy nawet ani razu nie wymiotowałam ale przerażają mnie te "ulepki" do picia. Jakoś to będzie...

Do góry