reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Orchidea mówisz???:szok: Ja o tym dniu nic nie wiem:-D E tam...i tak nasi Mężczyźni mają z nami za dobrze przez cały rok, więc tego dnia im nie trzeba...hahaha;-)

Hej Dziubaski Kochane:-) mi też dzisiaj już lepiej :-) Orchiduś to trzymam kciukaski za wizyte :-) pisz zaraz co i jak :-) mąż ma racje :-) poleż i odpocznij bo jak dzidziuś przyjdzie to już sobie nie poleżysz:-)Dodiś Kochana wszystkiego najlepszego :** dużo zdrówka miłości kasiurki pociechy z córeczek :*** oraz tak jak Orchiduś pisała lekkiego porodu :-)
2ir6o07.jpg
To dla Ciebie :*** : http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs

Ostatnia edycja:
Dodi!!! Sto Lat Kochana - lekkiego porodu, niemarudnego dziecka, przepsanych nocy i jeszcze więcej radości niż mogła byś sobie wyobrazić!
Zobacz załącznik 335264

Orchidea, trzymam kciuki za wizytę!

Ale dziś paskudna pogoda.... :( na dodatek znajoma, od której mieliśmy wziąć wózek jakoś się zaczęła wykręcać.... :( będę musiała zacząć na allegro polować..... w sobotę idziemy do znajomych z trójką dzieci, więc chyba jakiś zeszyt wezmęd o zapisywania doświadczeń.... :)

Dzień dobry:)

Marzenko, ta kobieta, nie... słów mi brakuje... biedne dziecko, jak można!

Sis, dobrze, że już lepiej:* Trzymam kciuki za wizytę:)

Dodi, wszystkiego naj naj naj! :)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek sloneczka!jak widze to Dodi dzis ma urodzinki,w takim razie tez skladam najserdeczniejsze zyczenia ,buziaczki i usciski<100 latek:)

Dodi, ja rowniez przylaczam sie do zyczen, sto lat kochana!!!!! Moj synio tez dla Ciebie spiewa!:-D

Marzenko, szok! Nie moglam tego obejrzec, wystarczylo, ze wybiorczo co nieco przeczytalam i tak to ma wstrzasnelo, ze po obejrzeniu tego filmu, chyba bym spazmow dostala... Jak tak mozna???? Jak???:-:)-:)-(

Orchidea, no to lez kochana i ciesz sie tym, ze jeszcze mozesz;-) Trzymam kciuki za Twoja wizyte, i za majluj tez!:*:* Dajcie szybciutko znac jak sie miewaja Wasi mezczyzni.;-)

Corin, a jak Twoje bable dzisiaj, lepiej troszke?

Emka, gratuluje malenkiej Nicole.:-)

reklama
Do góry