reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
anula bo z tego powodu ze naciskalas cialem na jedna piers. Gdy bedzie ci sie to powtarzac i bedzie wyciekac kazdego dnia wiecej kup sobie wkladki laktacyjne i uzywaj topu na noc, to ci pomoze :-)

wiem wiem dlatego nie naciskam ale teraz siedze i troche kapie:szok:moj sie smieje ze na kakao bedzie:-D
wydrusia spij dobrze;*

Hej robaczki:)
em_ka masz dziewczyno nosa...sama sobie wywróżyłaś dziewczynke haha.. gratuluję..

ja piekę ciasto...poszłam na łatwiznę, bo pieke takie z paczki...zebrę, ale jest naprawdę pycha!!

orchidea...to współczuje...ja dziś już trzeci raz w kibelku byłam...nie żebym tam miała jakieś rozwolnienie..tak poprostu, pewnie za dużo śledzi w smietanie zjadłam hah..

No i zrobiłam sałateczkę meksykańską, którą Corin napisala... i nie mogłam się powstrzymać, właśnie sobie zjadłam!! a dziś post..no trudno:) ona jest pychotka.. jutro jeszcze zrobie ta z pieczarkami, która wstawiła emkamek:)

Ostatnia edycja:
ale dzisiaj DZIĘKÓW rozdalam :-D jak nigdy :-D

dodi dawaj ciacho :-D ja robilam sernik na zimno tez z proszku i superasny wyszedl :-) a najlepszy to kopiec kreta chyba jest, musze zrobic jak go dorwe..

dodi i mam nosa mam, ale nic tu nie jest wywrozone tylko zrobione. Sami sobie ja zrobilismy :-D moj skarb kochany, tatus mowi ze bedzie corusia tatusia. Ja sie z tym nie zgadzam :-D

reklama
em_ka możesz się z tym nie zgadzać a i tak będzie córeczka tatusia.... no mamusi oczywiście też:):)
też uwielbiam kopiec kreta...ale zebra jest jeszcze łatwiejsza... i pychotka..ja lubie takie zwykłe ciasta, smakuje jak taki bialo czarny murzynek..i jest baaardzo delikatna..bo aż 6 jaj tam trzeba dac:)

w suemie to nie lubie robic ciast, tak z przepisów...wolę takie gotowe mieszanki i szast prast gotowe haha.. no ale zjeśc to sobie czasami lubie takie domowe ciasto...jak ktoś zrobi:):)

Do góry