reklama
Gocha37
Fanka BB :)
Cześć Brzucholki
Witaj Foczusia- widzę, że jesteśmy osamotnione. A zawsze o tej porze było nas tu pełno. Nawet przez weekend nie naprodukowałyście za dużo.Myslałam, że od piątku będę miała do nadrobienia więcej. ;-)
Witaj Foczusia- widzę, że jesteśmy osamotnione. A zawsze o tej porze było nas tu pełno. Nawet przez weekend nie naprodukowałyście za dużo.Myslałam, że od piątku będę miała do nadrobienia więcej. ;-)
Tak Gocha jesteśmy same jak na razie Ja zawsze siedzę tylko rano, bo później już sobie grafik dnia układam i nie mam czasu siedzieć na kompie;-) Ja też myślałam, że będzie więcej do nadrobienia...ale nie jest źle
Szukam na necie wzorów do robienia zwierzątek z koralików Hahaha...czego to człowiek nie robi z nudów;-)
Szukam na necie wzorów do robienia zwierzątek z koralików Hahaha...czego to człowiek nie robi z nudów;-)
No ja już po morfologii i moczu dowiedziałam sie od razu o krzywą cukrową,więc za 4tygodnie mam przyjść kupić 50ml pół cytrynki moge wcisnąć i tylko godzinkę będę czekała kamień z serca ,,,, teraz jem i spadam na miasto po 9tej
To nie wiecie od czego zależy ilość glukozy??? Bo mi lekarz kazał kupić 75g, rozpuścić w 30ml wody i czekać dwie godziny Już nie wspomnę, że nie pozwolił mi jeść kolacji już dzień wcześniej Diduś z głodu zakopie mnie na śmierć..hahaha
Corin
Mama Trójki :)
Hej ciężarówki :-)
Wpadłam sie przywitac. Też zaraz lecę na zakupy, potem zajęcia, obiad, dzieciaki wracają ze szkoły i do wieczora przy nich mi zjedzie...
Chciałam dzis jeszcze do szmateksu skoczyć (od dzis wiosenne ciuszki mają) ale nie wiem czy wystarczy mi dnia... :-(
Jak czytam o tych waszych zmaganiach z glukoza to bede chyba mocno naciskać gina żeby mi odpuścil...
Wpadłam sie przywitac. Też zaraz lecę na zakupy, potem zajęcia, obiad, dzieciaki wracają ze szkoły i do wieczora przy nich mi zjedzie...
Chciałam dzis jeszcze do szmateksu skoczyć (od dzis wiosenne ciuszki mają) ale nie wiem czy wystarczy mi dnia... :-(
Jak czytam o tych waszych zmaganiach z glukoza to bede chyba mocno naciskać gina żeby mi odpuścil...
Gocha37
Fanka BB :)
Ja wczoraj z mężem przemeblowywałam pokoje. Mimo, że mieszkamy w domku, to okazało się, że brak pokoju dla Antosia. Teraz czeka mnie składanie komody do pokoju córki, ale jakoś nie mam chęci.
Piszecie o glukozie. Ciekawe jak mój Antoś ją zniesie, skoro kopie, jak tylko zjem coś słodkiego. :-) Jak zrobia mi cesarkę i otworzą brzuch, to w środku będę miała same siniaki ;-)
Piszecie o glukozie. Ciekawe jak mój Antoś ją zniesie, skoro kopie, jak tylko zjem coś słodkiego. :-) Jak zrobia mi cesarkę i otworzą brzuch, to w środku będę miała same siniaki ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Corin słonko :*:*:*:* no właśnie coś rzadko ostatnio zaglądasz :-(
Foczusia nie wiem zapytała mnie czy jestem w ciąży(pomyślałam to jeszcze nie widać????) no i mówie tak no jestem w połowie już hahaha a ona ,że starczy 50ml także nie wiem może od laborantek tez to zależy,one wiedzą ile co i jak pobrać
Gocha heeh no widzisz czasem i w domku brak pokoiku dla bobaska może być :-)
Foczusia nie wiem zapytała mnie czy jestem w ciąży(pomyślałam to jeszcze nie widać????) no i mówie tak no jestem w połowie już hahaha a ona ,że starczy 50ml także nie wiem może od laborantek tez to zależy,one wiedzą ile co i jak pobrać
Gocha heeh no widzisz czasem i w domku brak pokoiku dla bobaska może być :-)