reklama
balkan
Fanka BB :)
Hello Dziewczyny,
to ja do Was dołączę.... gardło mnie cały czas boli, ale do lekarza dopiero na jutro rano był termin.... na szczęście nie mam gorączki....
w każdym razie znowu dziś mnie czeka cały dzień w łóżku....
co do książek, to ja lubię literaturę współczesną, ale raczej lżejszą.... ostatnio mój mąż w ramach edukacji kupił tata@home - oj zdecydowanie nie polecam - gniot w stylu Niani w Nowym Jorku.....
to ja do Was dołączę.... gardło mnie cały czas boli, ale do lekarza dopiero na jutro rano był termin.... na szczęście nie mam gorączki....
w każdym razie znowu dziś mnie czeka cały dzień w łóżku....
co do książek, to ja lubię literaturę współczesną, ale raczej lżejszą.... ostatnio mój mąż w ramach edukacji kupił tata@home - oj zdecydowanie nie polecam - gniot w stylu Niani w Nowym Jorku.....
Gocha hihihi nie no jakoś zniosą te dzieciaczki nasze to świństwo słodkie a była w przychodzni mama z córeczka tak ok.5 latek matko jak płakała ta mała :-( we trzy ją trzymały a mała krzyczała boli i boli zostawcie mnie :-( echhhh
Foczusia mój to mi mówi tylko zrobić takie badanie i takie i już a resztę laborantki już pytam,ale zadzwonie później do cioci ona jest laborantką i zapytam czy 50ml może być
balkan bidulko no jak mus leżeć to mus chociaż pogoda coraz ładniejsza za okienkiem ,,,ale jeszcze się nacieszysz słoneczkiem kuruj się i wygrzewaj... :*
Foczusia mój to mi mówi tylko zrobić takie badanie i takie i już a resztę laborantki już pytam,ale zadzwonie później do cioci ona jest laborantką i zapytam czy 50ml może być
balkan bidulko no jak mus leżeć to mus chociaż pogoda coraz ładniejsza za okienkiem ,,,ale jeszcze się nacieszysz słoneczkiem kuruj się i wygrzewaj... :*
A to ja tak nie mam Orchidea;-) Mi lekarz zawsze mówi wszystko dokładnie co i jak...zresztą czasami mam wrażenie, że traktuję mnie bardziej jak swoja córkę niż pacjentkę;-) Dobrze, że trafiłam na tego lekarza, bo jest naprawdę super:-) I ma duuuże poczucie humoru...co bardzo sobie cenie w ludziach;-)
No w sumie to co on mi powie więcej na temat morfologii ??? Wyniki są ok więc loozik mocz też był jak narazie ok.. a krzywa cukrowa..no on specjalizuje sie w innej dziedzinie więc wole z laborantką pogadać o tym ,,,no ja to jakaś inna jestem hahaha
Gocha37
Moja córka nigdy nie płakała przy zastrzykach. :-) Ale też nigdy nie robiła np. scen w sklepach, że coś mamy jej kupić. Ostanio bylam świadkiem takiej sceny w sklepie. Matka nie mogla poradzić sobie z płaczącym 3-latkiem i dosłownie wyniosła go ze sklepu. Masssakra
No pewnie lekarz taki jak ginekolog dobry w ciąży to podstawa... miła atmosfera to też plus wizyty.. jak mi sie nie chce iść no ale muszę kurdeeeee
Ano widzisz Gocha no rózne dzieci są ja tak pomyslałam,że jak ta dzidzia bała sie z żyły pobrać to nie mogli jej z paluszka ???? Może by to lepiej poszło im bo aż sie zanosiła no
Ano widzisz Gocha no rózne dzieci są ja tak pomyslałam,że jak ta dzidzia bała sie z żyły pobrać to nie mogli jej z paluszka ???? Może by to lepiej poszło im bo aż sie zanosiła no
Gocha37
Ja do gina idę jutro. Będę akurat w 23 tyg. Ciekawe, czy dostanę kwiatka z okazji Dnia Kobiet? ;-)
Dobra Brzucholinki, trzeba się chyba wziąć do roboty. Tym bardziej, że prędkość i wydajność mojej pracy spada proporcjonalnie do wielkości mojego brzuszka
Dobra Brzucholinki, trzeba się chyba wziąć do roboty. Tym bardziej, że prędkość i wydajność mojej pracy spada proporcjonalnie do wielkości mojego brzuszka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
balkan
Orchidea, myślę, że to nie dzieci są różne, tylko rodzice różnie je wychowują....
ja też idę jutro do gina na USG połówkowe - już tak chcę tego swojego leniuszka zobaczyć - leniuszka, bo ostatnio chyba wyłącznie śpi....
ja też idę jutro do gina na USG połówkowe - już tak chcę tego swojego leniuszka zobaczyć - leniuszka, bo ostatnio chyba wyłącznie śpi....