reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin :zawstydzona/y: jeszcze bym zapomniała później cos naskrobać o "tłustym" hihi,to ile tego nasmażyłas sąsiadka ??? :-D a z rana mi się zaczął power chyba zaraz prasować zacznę :szok: mój genialny mąż cały dywanik na przedpokoju dziś kawą zalał :baffled: z termokubka mu się wylało tzn.kopnął go :wściekła/y: i zamiast mi powiedzieć wsadził go do umywalki w łazience :szok: poszłam siku a wali mi kawą w wc jak nie wiem co więc dzwonię do niego a ten,że nie chciał mi mówić bo bym się darła na niego :-D no niezłą heterę robi ze mnie nie ma co :-D echhh chyba z "hormonami" nie chciał zadzierać z rana hahaha
Danusia &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte !!!

Ostatnia edycja:
Dziękuję bardzo Orchidea:*:-) Ja jestem zdania, że to kobiety mają tak naprawdę jaja gdy przychodzi co do czego:-D Chociaż ich genitaliami nie gardzę, bo bywają przydatne....hahahahahah(czyt.mojego Męża):-D

No co racja to racja inaczej bysmy pocich naszych w brzusiach nie nosiły :-D
mailuj chyba udało sie zasnąć, w sumie dobrze,bo naprawdę wcześnie wstała
Wczoraj moja siostra zadzwoniła hihi z przeprosinami i wogóle... no i powiedziała,że sam poród to nie boli,mówi jak bóle wytrzymasz to już dalej pójdzie jak z płatka :-D no i mówiła,że 1szy miała prawdziwy naturalny a ten we wrześniu to wywoływany kroplówą i mówi,że był 1000 razy gorszy :-(

Orchidea nie strasz..hahaha:-D Może nam tej całej oksytocyny przez kroplówę nie będzie trzeba...oby:-D
Najwyżej....damy radę....najwyżej później pójdę na leczenie do psychiatry z urazem psychicznym po porodzie...hahaha, ale myślę, że aż tak źle nie będzie...nie może być...hahaha;-) I tak sobie będę wmawiać do lipca:D:-D

Nie no nie straszę :-D bo ja sama w strachu małym ale pewnie damy radę ,,, w kwietniu się dowiem czy będę mogła siłami natury rodzić czy jednak cesarka ... :baffled: wszystko zależy od serducha mojego ....

reklama
Do góry