reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Teśka :* doberek no tych świąt to coraz więcej nam z Ameryki przywożą echhh
balkan a to faktycznie musisz uważać z gardełkiem z serem zrób pare i ze szpinakiem hihi

reklama
Ja dzisiaj na sniadanko zrobilan nalesniki z bananem i nutella i bita smietanka !!! PYSZOTA !!!! :D A na obiadek jeszcze od wczoraj mi zostala ZUPKA Ogorkowa

balkan szałwia dobry pomysł :) mi pomogło też płukanie oliwą z sokiem z cytryny
a może ten syrop dla kobiet w ciązy sobie kup?

Pippi, póki nic mi innego nie dolega wolę leków nie brać - będę płukać szałwią, może i potem solą - jakby nie pomogło to przejdę na syrop....

a z innej beczki - jak co rano oglądam DDTVN.... nie jestem wielbicielką Doroty Wellman, choć niewątpliwie to bardzo inteligentna kobieta, ale wczoraj dowiedziałam się, że skończyła 50 lat.... ja bym Jej w zyciu nie dała więcej niż 40, no może 42.....

Sis, no dzisiaj wyjątkowo wcześnie:) Moje kochanie jest w domciu dzisiaj i od rana sprząta, więc spać się dłużej nie dało, ale nic nie mówię, bo jeszcze się zbuntuje;) Za to miałam inkę i śnaidanko do łóżka:)

reklama
Witajcie pączusie,ja zapomniałam,ze dziś tłusty czwartek,no tak jak się nie mieszka w Pl to tak jest,za to wczoraj zjadłam pół kg ciasta,matko ile można,ale cóż.

Do góry