reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Oooo Siostra, to każdy facet od czasu do czasu działa swojej kobiecie na nerwy;) NORMA;) Marcin ode mnie 7:)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja na jutro zrobilam sernik na zimno z truskawkami - moi panowie uwielbiaja, ja nieszczegolnie.:-p ale mezus po drodze do pracy zamowil jeszcze paczusie.:-)

Wisienka, witam w klubie. Ja mam jakiegos takiego nerwa, chyba na te nasze nawracajace chorobska i pozytkuje energie na sprzataniu. Wypucowalam malemu sprejem antybakteryjnym kacik w salonie, puzzle na podlodze, zabawki itd. Normalnie mam taki power, ze jak uspie Adasia, to biore sie za lazienki...:baffled: Jakbym wiedziala, ze tak bedzie, to bym sobie oponki na dzis zaplanowala, a tak lipa, bo nie mam sera.:wściekła/y:

Pisalyscie jakos popoludniu o 'ciazy z zaskoczenia'. Ja tez nie rozumiem jak mozna przegapic taki stan, ale... Co do ruchow, to moja najlepsza przyjaciolka (jest raczej wieksza) nie czula kopniec, tylko jak mowila, prezyl Jej sie brzuch. I szczerze, ciazy po Niej nie bylo widac, wygladala jakby jeszcze bardziej przytyla.:tak: No a porodu nie da sie przegapic, mimo ze sama nie mialam ani boli z krzyza, ani boli partych, to bym tego z zaparciem w zyciu nie pomylila...:-D

Hanami, bezpiecznej podrozy!:-)

Ja tyko na chwilke bo głowa nadal bardzo boli.. :(
Ale pociesza mnie przynajmniej mysl, ze jutro mam USG i zobacze czy moja córeczka nadal nia jest :) Trzymajcie kciuki o 12:15 :)
Do jutra kochane brzusie, ja sie klade bo ledwo zyje. Buziaki.

katerina &&&& mocno zacisnięte:) odpoczywaj co by główka dała ci spokój.
psocia, orchidea ja nie wiem jak to jest z tymi facetami, jednego dnia misiaki-pluszaki, drugiego - pozabijałabym..ehh..z nimi źle bez nich jeszcze gorzej:-)

i ja lece do łóżeczka, buzi w brzusi:*

Katerinka, kciukaski zaciśnięte:)

Maqnio, zgadzam się, ja tam bym swojego za nic nie oddała:)

Zmykam spatulki, dobrej nocy Ciężaróweczki kochane i cudne Bąbelki:)

reklama
Do góry