reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

A mnie coś dziś komp nawala, tzn nie wiem czy to komp, czy internet...ale jakos tak słabo mi wszystko chodziło..a niby jakość sygnału byla znakomita.. ale już lepiej jest:) zgaga mnie dziś męczy, nie wiem czy to od tej glukozy, czy od fasolki po bretońsku, bo dziś też jadlam na obiadek:)

reklama
Może wiesz z rana nic nie jadłaś slodkie wypiłaś później .sniadanko obiadek i się może zrobiła nadkwasotka ;) nie masz rennie ani nic żeby sobie wziąć ??
Dobra uciekam na filmik i nynać pewnie znów wstanę z mężem i już nie zasnę echhh
Buziaki brzuchateczki :* i dzidziusie :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
oblecialam to co nadrukowalyscie :-D i moge isc spokojnie do lozia :-) brzuch mi sie napina caly czas, jutro na 100 % do lekarza choc czuje sie nieco lepiej, zjadlam czosnek i cytrynke i bol glowy przeszedl.
takze zycze dobrej nocki brzuchaty :-) :*

Hej kochane,

cholera obudziłam się dzisiaj z bólem gardła i podwyższoną temperatura, do teg katar i ból głowy... świetnie znowu chora, a jutro mam USG... cały dzień w łóżku leżałam i mam nadzieję, że jutro będzie troche lepiej bo nie chcę przekładac tej wizyty.
Teraz spać nie mogę bo wyspałam się w dzień i już cała zła jestem... eeeh

Niestety nie byłam w staniie nadrobić dzisiejszych postów :(

Trzymajcie za mnie też kciuki, ja mam na 12 USG.

Buziaki kochane, mam nadzieję, że jak wrócę do żywych bede mogla sobie wreszcie z Wami pogadać.

reklama
Dzień doberek w ten słodki poranek :-D mamuski i brzusie :*:*:* No i ja juz tez wyspana haha i myślę co robić :-D
Jak tradycja stara każe
w domu, sklepie, biurze, barze.
Wszędzie pączek dziś króluje,
każdy chętnie go smakuje.
Z dżemem, z cukrem, z wisienkami
wszędzie pączek dzisiaj z nami.
Dziś kalorii nikt nie liczy,
wszędzie moc pysznych słodyczy.
W tłusty czwartek przez dzień cały
słodkim królem - pączek mały!
rbi050.jpg
:-D :-D