reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Strasznie ucieka ten czas;-) Nie wiem jak CIebie Wydrussia, ale mnie to cieszy, bo pomału zaczynam się męczyć, a tu jeszcze ten brzuszek urośnie ocho cho cho:-D Razem z brzuszkiem urosły mi strasznie piersi i kręgosłup mnie też od nich boli:-D

reklama
Foczusia mi też się teraz podoba :-) mały daje znaki wiem co nosze pod serduszkiem :-) problemy ustąpiły :-) a piersi też mi urosły :-) a z brzusinka się piłeczka robi :-)

Mi właśnie już się zrobiła piłeczka i to nawet spora:-D W obwodzie mam 97 a miałam 82..hahaha:-D Piersi też mi o jakieś 11 cm urosły:szok:
Mnie też najbardziej cieszy, że już czuję Didusia jak się rusza, a ostatnio robi to coraz częściej i mocniej;-) Tylko Mąż zazdrosny, że nie czuje :D Chciałabym żeby mógł też to poczuć;-) Bo to przepiękne uczucie;-)

Wiem coś o tym mój wczoraj poczuł :-) ale tylko raz :-) i jak mocniej przyłożył rękę :-) no mi też juz brzuszek dosyć dużo urósł... a piersi oj też ładnie poszły:-)

Naprawdę?? O widzisz Wydrussia czyli może mój Mąż też poczuje za niedługo;-) A ja się zastanawiam kiedy będzie WIDAĆ ruchy Didusia....tak przez skórę;-) U bratowej widziałam kiedyś i też tak chcę:-D

A moje pewnie będzie się duuuużo śmiać - też po Mamusi:-D Chociaż znam takie dzieci, które prawie nic nie odziedziczyli(talenty, nawyki, charakter) po swoich rodzicach oprócz wyglądu:tak: Oby moje coś ode mnie odziedziczyło:-)

reklama
Do góry