reklama
margerita126
Fanka BB :)
Kapucha bleee ja dziś cierpię bo córka zażyczyła sobie kapusniakśmierdzi mi to jak nie wiem co
mailuj
MARGERITKA to będziesz miała jednego dnia dwie imprezy? Weronika urodzila sie też 28 tylko w sierpniu. Wisienka jestem 3 dni po Tobie czyli błąd obliczeń w normie :-) Ja też zamierzam urodzić w czerwcu coś około 30 :-)
margerita126
No ja mam nadzieje,że wypalą mi te dwie imprezy jak trzeba będzie wcześniej ciąć trudno ....nie wiem ile moja macica wytrzyma
Wisieńka
Orchidea dawaj ta kwaśnicę a dla margaritki musi być coś innego, mailuj cos mi się kręci z tym liczeniem
Ja spadam gotować. Do potem
Ja spadam gotować. Do potem
Corin
Mama Trójki :)
Margerita, hahahahaha, za króliczka jeszcze nie robiłam Dostałam informację, że moj detektor jest już w drodze :-) Może jutro dostanę i zaraz wam dam znać czy i jak działa Ja sie uparlam na taki z wyświetlaczem, żeby mi od razu pokazywalo jakie tętno ma dzidziol :-) a te niestety są droższe.
Mąż mój powiedział mi dziś tak: Poruszaj sie więcej, to ciśnienie ci skoczy, bo krew szybciej krążyc będzie i od razu lepiej się poczujesz. No to połączyłam ruch z zakupami i pojechalam do oszołoma. Dobrze że pojechał ze mną, bo lapał mnie między półkami jak zaczęłam mdleć... Matko.. Wlaśnie wróciliśmy i nadal czuję się jak przeciśnięta przez wyrzymaczkę...
Słońce pięknie swieci, na dworze mamy ok 13 stopni, poszlabym na spacer ale zwyczajnie się boję że wywinę orła gdzieś w parku...
Mąż mój powiedział mi dziś tak: Poruszaj sie więcej, to ciśnienie ci skoczy, bo krew szybciej krążyc będzie i od razu lepiej się poczujesz. No to połączyłam ruch z zakupami i pojechalam do oszołoma. Dobrze że pojechał ze mną, bo lapał mnie między półkami jak zaczęłam mdleć... Matko.. Wlaśnie wróciliśmy i nadal czuję się jak przeciśnięta przez wyrzymaczkę...
Słońce pięknie swieci, na dworze mamy ok 13 stopni, poszlabym na spacer ale zwyczajnie się boję że wywinę orła gdzieś w parku...
margerita126
Corin nie wiem co Ci doradzić nie mam zielonego pojęcia co podnosi ciśnienie oprócz kawy i porządnego wnerwa...pogody zazdrosze u nas szaro i nieciekawie.
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Brzuchatki;-)
Wizyte mam na 15.10 tak więc muszę cierpliwie czekać...
Pocieszam się tym że mogę to mieć od nadżerki albo przeziębienia albo zmęczenia bo ostatnie noce to katorga
Wizyte mam na 15.10 tak więc muszę cierpliwie czekać...
Pocieszam się tym że mogę to mieć od nadżerki albo przeziębienia albo zmęczenia bo ostatnie noce to katorga
reklama