reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

wisieńka zapraszam na kapuchę, jeju chyba naucze sie gotować kwaśnicę góralską,ugotuje saganek wielki i przyjedziecie wszystkie najemy sie do upadłego :-D

reklama
MARGERITKA to będziesz miała jednego dnia dwie imprezy? Weronika urodzila sie też 28 tylko w sierpniu. Wisienka jestem 3 dni po Tobie czyli błąd obliczeń w normie :-) Ja też zamierzam urodzić w czerwcu coś około 30 :-)

Margerita, hahahahaha, za króliczka jeszcze nie robiłam :-D Dostałam informację, że moj detektor jest już w drodze :-) Może jutro dostanę i zaraz wam dam znać czy i jak działa :-D Ja sie uparlam na taki z wyświetlaczem, żeby mi od razu pokazywalo jakie tętno ma dzidziol :-) a te niestety są droższe.

Mąż mój powiedział mi dziś tak: Poruszaj sie więcej, to ciśnienie ci skoczy, bo krew szybciej krążyc będzie i od razu lepiej się poczujesz. No to połączyłam ruch z zakupami i pojechalam do oszołoma. Dobrze że pojechał ze mną, bo lapał mnie między półkami jak zaczęłam mdleć... Matko.. Wlaśnie wróciliśmy i nadal czuję się jak przeciśnięta przez wyrzymaczkę...

Słońce pięknie swieci, na dworze mamy ok 13 stopni, poszlabym na spacer ale zwyczajnie się boję że wywinę orła gdzieś w parku...

Corin nie wiem co Ci doradzić nie mam zielonego pojęcia co podnosi ciśnienie oprócz kawy i porządnego wnerwa:rofl2:...pogody zazdrosze u nas szaro i nieciekawie.

Corin bidulo może czekolada ;-) troszkę pomoże ... podnosi wiadomo cukier a jak sie nie mylę to i ciśnienie ale ręki uciąć nie dam :-D

Hej Brzuchatki;-)
Wizyte mam na 15.10 tak więc muszę cierpliwie czekać...
Pocieszam się tym że mogę to mieć od nadżerki albo przeziębienia albo zmęczenia bo ostatnie noce to katorga

reklama
Do góry