reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wisieńka zapraszam na kapuchę, jeju chyba naucze sie gotować kwaśnicę góralską,ugotuje saganek wielki i przyjedziecie wszystkie najemy sie do upadłego :-D

reklama
MARGERITKA to będziesz miała jednego dnia dwie imprezy? Weronika urodzila sie też 28 tylko w sierpniu. Wisienka jestem 3 dni po Tobie czyli błąd obliczeń w normie :-) Ja też zamierzam urodzić w czerwcu coś około 30 :-)

Margerita, hahahahaha, za króliczka jeszcze nie robiłam :-D Dostałam informację, że moj detektor jest już w drodze :-) Może jutro dostanę i zaraz wam dam znać czy i jak działa :-D Ja sie uparlam na taki z wyświetlaczem, żeby mi od razu pokazywalo jakie tętno ma dzidziol :-) a te niestety są droższe.

Mąż mój powiedział mi dziś tak: Poruszaj sie więcej, to ciśnienie ci skoczy, bo krew szybciej krążyc będzie i od razu lepiej się poczujesz. No to połączyłam ruch z zakupami i pojechalam do oszołoma. Dobrze że pojechał ze mną, bo lapał mnie między półkami jak zaczęłam mdleć... Matko.. Wlaśnie wróciliśmy i nadal czuję się jak przeciśnięta przez wyrzymaczkę...

Słońce pięknie swieci, na dworze mamy ok 13 stopni, poszlabym na spacer ale zwyczajnie się boję że wywinę orła gdzieś w parku...

Corin nie wiem co Ci doradzić nie mam zielonego pojęcia co podnosi ciśnienie oprócz kawy i porządnego wnerwa:rofl2:...pogody zazdrosze u nas szaro i nieciekawie.

Corin bidulo może czekolada ;-) troszkę pomoże ... podnosi wiadomo cukier a jak sie nie mylę to i ciśnienie ale ręki uciąć nie dam :-D

Hej Brzuchatki;-)
Wizyte mam na 15.10 tak więc muszę cierpliwie czekać...
Pocieszam się tym że mogę to mieć od nadżerki albo przeziębienia albo zmęczenia bo ostatnie noce to katorga

reklama
Do góry