reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam się porannie.
Anulko Współczuję złego samopoczucia i dołaczam do ciebie tez źle spałam
Corin ja tez mam problemy z tym niskim cisnieniem. Dodatkowo od tego boli mnie głowa i mdleję. Uwazaj na siebie
Foczusia mnie tylko krzyz boli na razie
Orchidea współczuje kłócia. Czasem nie pomysla a potem wyglądamy jak narkomanki

reklama
Orchidea ja też współczuję kłucia..znam to uczucie i nie zazdroszczę;-)
Ja na szczęście dzisiaj czuję się bardzo dobrze;-) I życzę takiego samopoczucia wszystkim brzuchatym lasencjom:-D

hej wszystkim :* ja dzisiaj wczesnie bo moj biedak musial isc do roboty, szkoda mi go , na dodatek na przepukline i beda go operowac tylko jeszcze nie wiadomo kiedy, a ta robota jest masakra jesli chodzi o wysilek fizyczny :-(
Musze sie pochwalic jedna rzecza, mialam ja napisac w innym temacie ale niech to: wczoraj poczulam wieczorem jak sie rusza dzidź :-D zupelnie inaczej sobie to wyobrazalam, ale uczucie tak przyjemne ze nie do opisania. Zaczelo sie wieczorem i myslalam ze to tylko jakies ruchy miesni, ale gdy polozylam sie do lozka znowu sie zaczelo, takimi partiami :-D aaaale fajnie, teraz bede czekac do wieczora czy sie sesja powtorzy ^^
Zaraz lece do sklepu bo mi sie platki skonczyly i mleko.
Corin bidulo miejmy nadzieje ze ci szybko przejdzie :*

em_ka również Ci gratuluję;-) Też już chcę to przeżyć:tak: To musi być niesamowite uczucie:-)
U mnie też lekarz stwierdził przepuklinę tylko powiedział, że Dzidziuś może mi jelitka wepchnąć z powrotem na miejsce, ale raczej będę musiała się zgłosić do chirurga:-( Ale to i tak dopiero po ciąży;-)Mam nadzieję, że ta przepuklina nie jest taka straszna, bo mnie to nie boli tylko na pępkiem mam taką śmieszną kulkę, która wychodzi co jakiś czas:-)

Czesc brzuchatki kochane :-)
Ja nadal zasmarkana i zakaszlana ,ale juz koniec widac. Em-ka to masz już porozumieniez Nicolą :-) Wydrussia trzymaj się Kochana.Juz niedlugo, jakby mialo byc cos zlego to staloby sie wczesniej kilka tygodni. Tulę
Margeretka Corin ja tez chyba detektor kupie. Miałam nie popadac w paranoję ale chyba popadnę:-) . Sciskam Wasmocno ale nie caluję nadal. No cóż na najprzyjemniejsze rzeczy trezba wyzdrowieć.:rofl2: Miłego dnia

ej a ten detektor to sie przyklada do brzucha i wykrywa puls? tzn slychac tak jak USG czy jakos inaczej to dziala? bo ja slyszalam jedynie o detektorze tetna jak dzidzius jest malutki i ma bezdechy, wtedy ten detektor zaczyna pikac gdy nie wyczuwa oddechu

reklama
Mailuj jak mam termin na 7 lipca:-) Są chwile kiedy mam wrażenie, że nie mam w brzuszku Dzidziusia, bo go po prostu nie czuję..dlatego uwielbiam chodzić do lekarza i słuchać bicie serduszka mojego Maleństwa;-)

Do góry