reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
u nas dzisiaj 15 stopni. Wyszlam teraz na zakupy to spocona w jednej bluzie przyszlam. Meeeeeeeeeega!!! :-D
ten detektor to fajna rzecz, ale chyba kupilabym go gdyby z dzidziusiem byloby cos nie tak. Jesli jest zdrowy i ma wszystko na swoim miejcu tonie bede wariowac. Za to stetoskop dla zabawy bym zakupila. Po 20 zl sa na allegro :-D
Corin no na omdlenia sa dobre slodkosci. Od razu tetno podskakuje do gory. Ja tak robilam jak mi sie w glowie krecilo, wystarczylo troche drazy wciagnac i za sekunde bylo mi lepiej. Bidulo ty moja :* jesli macie fajna pogode to przejdz sie troszke, ja dzwonilam do kumpeli ale oczywiscie a wylaczony kom i chyba sama sobie gdzes pojde.
Corin tylko nie przesadzaj z tym detektorem bo pewnie przysylaja go razem z zelem, znajac ciebie wykonczysz cala tubke w jeden dzien a pozniej bedzie placz ze sie skonczyl :-D

witam cieżarówki,
wpadłam sie przywitac, siedze sama wdomciu, obiad zrobiony, zaraz wciagne zupke a mam dzis pieczarkowa, kotleciki z poledwiczki i surówke z pekinki no i oczywiscie ziemiaczki
mam spokoj wiec biore sie za wyszywanie, juz koncze bukiet kwiatów jak bedzie wsio to sie pochwale, mam jeszcze tło do zrobienia
zdróweczka zycze wszystkim
co do ruchow czuje słabo ale wczoraj jak wysyzwałam i rozwaliłam sie na fotelu małe bobo w bok mnie stukało, tak sobie mysle ze moze jak sie ma troche tłuszczu pod skora to te ruchy na razie słbo czuc, jak myślicie??

Hej Brzuchatki;-)
Wizyte mam na 15.10 tak więc muszę cierpliwie czekać...
Pocieszam się tym że mogę to mieć od nadżerki albo przeziębienia albo zmęczenia bo ostatnie noce to katorga

trzymajs ie kochana na 100 % będzie ok . daj znac po wizycie

witam brzuchatki
dla wszytskich zainteresowanych detektorem - JA MAM :-D:-D:-D:-D:-Di uzależnienie będzie na bank codziennie słucham pukania ale warto mąż pwiedział że jestem... :angry:( niech spada) - mój jest bez wyświetlacza :)
em_ka gratulacje kopniaczków :-Dniech ich będzie jak najwięcej
mailuj - ja bym też bardzo chciaała w czerwcu już rodzić - gdzieś zapisuje się na wybrany termin :-D:-D:-D:-D :baffled: co do oponki zapewniam że tętno słychać :-)

na mazurach pochmurno:( ale grunt że nie pada .Słońca !!!!!!!!!:no::no::wściekła/y::wściekła/y:
corin połóż się i odpoczywaj . jak ciśnienie niskie pyknij kawkę . jedna nie zaszkodzi ;-)
margerita - wytrzyma, wytrzyma :-Dnie ma tak lekko

pozdrawiam - uciekam do pracy

gon1a ja nie uznaje takich zalecen lekarskich. Nawte gdyby mi to lekarz powiedzial to dziekuje, ale nie skorzystam. Ja nie jestem jakas wielka panikara jesli chodzi o ciaze, czasami siedze sobie ze znajomymi ktorzy pala jak smoki, bo jest to nie do obejscia, musialabym sie z nimi w ogole nie spotykac zeby uniknac calkowicie dymu, ale to ze ktos by mi wmawial ze lampka wina nie zaszkodzi to serio... :wściekła/y:

Hej Ciężarówki!!! Nie udzielałam się ostatnio ,bo miałam najazd znajomych ,ale melduje że wszystko nadrobiam. Ja dzisiaj byłam na badaniach i robiłam krzywą cukrową. Troche się bałam ,bo to na czczo trzeba ten ulepek wypić i czekać godzine. Na szczęcie nie było tak źle:-D i mam już to za sobą.Najgorsze że usypiałam na siedząco. nie wiem czy to od tej glukozy czy tak jak u Corin ciśnienie. Teraz leże już w domku i nie mogę się za nic zabrać bo czuję że zaraz odlecę. Chyba się dzisiaj wyjątkowo wspomogę kawką.

Ja mam termin na 2 lipca ale będę miała cesarke i już mi lekarz zapowiedział że zrobimy jakieś 2 tygodnie przed terminem.
Corin zrobiłaś mi chętkę na ten detektor. Już od dawna o nim myślę:tak:

Em-ka ty sie doigrasz dziewczyno.U mnie mokro i zimno na dworze nie chce sie życ.
Corin Króliczku nasz jesteś jak prawdziwa księżniczka:-) Mdlejesza obok Ciebie królewicz:-) Faktycznie cukier pomaga tylko może przyczyn trzena szukać w morfologii? Jak wszystko OK to znaczy, że taki twój książęcy urok. Hiszpanka ma rację kup 2 opakowania żelu,a jak twoje dzieci dorwą się do obserwacji rodzeństwa to z ich wnikliwością z 4 sztuki się przydadzą.
Wisienko gotuj,ja dzisiaj zamówiłam sobie Tacosa z mekxico bar.Zjem w tajemnicy:-D Dla rodziny mam mielone- teściowa zrobiła. Orchidea ucz się tej kwaśnicy to i na wybrzeżu zrobię. Uwielbiam kwaśne. Po jakimkolwiek słodkimmam zgagę, wcześnie z Weroniką miałamdopiero w 9 miesiącu

Prrrr szalone :-D Ja naprawdę zamierzam uzywać tego raz na dobę :-D Żelu, może nie wystarczyć, fakt, ale co tam... dokupi się ;-)

Księżniczka? hahahaha fakt faktem, ze troche błękitu w zyłach mam (po dziadkowych przodkach ;-) ) :-D:-D:-D:-D

Pączek postawił mnie na nogi, morfologie mam wzorcową, więc to raczek kwestia cisnienia jednak. Małż dziś stanął na wysokosci zadania i robi obiad :szok: Będą warzywka z miesem (a'la chińszczyzna) właśnie zamarynował mięsko. A dzieciaki nie jedzą tego, więc kluchy na parze.

I od wczoraj łazi za mną cheesburger, a ponieważ nienawidzę mcdonaldow i innych tego typu ustrojstw to będe robic sama na kolację :-D

I jeszcze wam smaka narobię, bo bedę robić "batoniki" z chrupków kukurydzianych i bakalii :-D

reklama
Witajcie, ja juz po pracy...zjadlam obiadek kaszankę mąz smażyl od mamusi.... i poszlo.....
Ale dziś tez stoje na hali u nas i nagle slabo mi sie zrobilo... musilam siaść.... bo czulam ze odlatuje heheh....pozniej zjadlam cuciu kanapkę i jablko i juz bylo w miare ok. Ale spać mi się chce strasznie... szok u mnie paskudnie za oknem...pada deszcz.... szaro brzydko i wieje... ech.. a jeszcze na aqua walę ale z milą chęcia bym juz poszla spać... A co do detektora to maz ma kupic stetoskop dla siebie tylko coś się ociąga wr....... a już tez bym chciala podluchać..... bo ostatnio czulam a teraz rzadko... wczoraj co nieco... ale zawsze fajniej mieć pewność jak slychac serduszko....

Do góry