reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Okazało się, ze nie mogę już mleka. Po mleku wraca...Po kaszkach tez... a do tej pory ratowało mnie od mdłości. Cóż zmiany.
margaritta ja się ciesze, ze to nie moi stali sąsiedzi i juz niedługo zostawię ich w ich własnym świecie a moi nowi sa normalni z tego co wiem.
lale3ka witaj
Corin ja mam synka ale mi też szczerze mowiąc wszystko jedno, byle zdrowe. A gdyby nie to, ze będziemy robić dzidzi pokoik to też bym nie pytała
hanami oj dobrze ci dziewczyno
Powiem wam szczerze , ze denerwuje mnie to genetyczne. Może dlatego,ze mam te 34 lata już...

margarita ja mam 21 wizytę i umówimy się wtedy na genetyczne. Mam stresa przed zwykłą wizytą a co dopiero przed genetycznym. Mam nadzieję, że będzie dobrze. No nie jesteśmy takie stare w końcu:-)

czesc GOSIA 788:-) Moj szpital to Euston Hospital wiec niestety nie spotkamy :-(Zreszta my juz za 3 miesiace jedziemy na stałe do domku-odliczam juz haha.A jak tamty sie czujesz?Mój brzusio tez jest juz widoczny i z dumą paraduje :-)Ja juz niebawem musze kupić spodnie ciążowe bo zostały mi tylko jedne które moge zapiąć ale posiedzieć w nich już nie da rady;-)Byłas juz na pierwszym usg? ja mam dzisiaj wolne i mam zamiar nic nie robić;-)miłego dnia

szkoda, ze sie nie spotkamy :-( moj brzusio nie jest jeszcze taki duzy - maz sie smieje, ze to tylko tluszczyk a ja juz tam wiem swoje - Malenstwo pewnie rosnie jak na drozdzach :-)
w przyszlym tygodniu mam dopiero pierwsza wizyte w szpitalu a pierwsze usg juz mialam robione, bo jestesmy po zabiegu in vitro i wg procedury sprawdzaja od razu, czy faktycznie ciaza jest. Widzialam jak serduszko bije i juz nie moge doczekac sie nastepnego, zeby zobaczyc znowu Malenstwo :-) Ale gdyby nie to, to oczywiscie w UK nikt sie nie spieszy i pierwsze USG jest robione 12-14 tygodniu...
zycze duzo zdrowka i odpoczynek to jest to, co takie ciezaroweczki jak my potrzebuja najbardziej :-)
Pozdrowionka dla wszystkich!

Wisienko musi być dobrze innej opcji nie ma :rofl2: dzis tez zaczęłam głębiej zastanawiać sie nad płcią ,mąz i mama mówą ze będzie chłopak ja stawiam na dziewczynke:dry: ogólnie to chce zdrowe i rózowe maleństwo :-) lecz nie ukrywam,że chciałabym wiedzieć wcześniej ...mój ginekolog na razie ma stare USG po świętach ma być nowe i nie ukrywam ze licze na szybkie rozpoznanie:-p

Lale3ka Witaj w gronie lipcowych mamusiek!!!
Margerita ja też uważam, aby zdrowe było, mam już córcię ale co będzie to zobaczymy, przeczucia nie mam zadnego, ale może będzie teraz Maciuś???

reklama
Do góry