Corin
Mama Trójki :)
Ja tez bym odpuscila, tych kilka tyg to nie wieczność. Też pojutrze pierwszy raz idę na wizytę (tej poprzedniej nie liczę bo to był poczatek początków i jedyny pożytek z niej to cytologia
) Na twoim miejscu, jesli sie mocno niepokoisz, poszłabym w polsce tylko na USG. Zobaczysz dzidziulka, serduszko i bedziesz miała spokojniejsze święta
Po co robić badania, kłuć się (i moze płacić) jesli w styczniu wszystko bedziesz musiała robić raz jeszcze?
Wlaśnie wcinam śniadanko. Dzięki dziewczyny za odpowiedź wczoraj, wytrzymalam na czczo i nawet mnie nie mdli. I teraz się zastanawiam...
Biorę femibion (dawny feminatal 800) wieczorem, a wczoraj zapomnialam wziac i dziś czuję się świetnie. Zbieg okoliczności? Możliwe zeby bylo niedobrze po witaminach?
Wlaśnie wcinam śniadanko. Dzięki dziewczyny za odpowiedź wczoraj, wytrzymalam na czczo i nawet mnie nie mdli. I teraz się zastanawiam...
Biorę femibion (dawny feminatal 800) wieczorem, a wczoraj zapomnialam wziac i dziś czuję się świetnie. Zbieg okoliczności? Możliwe zeby bylo niedobrze po witaminach?
Ostatnia edycja: