margerita126
Fanka BB :)
Kurcze gdzie ta nasza Wisienka się podziewa zaczynam się martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wisienko moja córka ma fioła na punkcie wszystkiego co ma związek z WAmpirami - czyli gadżety związane ze serią Zmierzch , świt itd , ona uwielbia też książki o nich i nałogowo czyta - co jest niespotykane wśród jej rówieśników. Ja jej ostatnio kupiłam komiksowa wersję zmierzchu i była wniebowzięta - komiks dla tych nnieczytających to też niezła sprawa. Jak kupowałyśmy ostatnio prezent dl jej nieczytającej koleżanki to królowały kosmetyki. Błyszczyki to jest to co takie dziewczynki lubią najbardziej, czasem są fajne zestawy w Sephorze choć w tak dorosłym wieku dziewczyniki to używają normalnych kosmetyków "pod warunkiem, że mają normalnych rodziców, którzy pozwalają im się malować" powtarza mi moja córka, mająca nienormalnych rodziców.
A i jeszcze w Empiku jest kalendarz małolaty czy coś takiego, wiem że już kupują na 2011 rok. A i jeszcze jedno Hanna Montanna jest już passe ;-)