bombel to jak bedziesz we wtorek na tym USG to napisz co i jak
) ja bede chyba wieczorkiem na BB bo troszke mi to zejdzie a od razu do domu na pewno nie przyjade.Wizyte na 14 mam ale to roznie bywa, ostatnio 40 min czekalam zanim weszlam bo tyle ludzi bylo, nie wspomne ze to prywatnie jest, wiec nawet nie chce myslec ile jest do normalnego gina ludzi ... ;]
ja chcialabym juz ten czas przeciagnac zeby jutro moc isc, serio snia mi sie az jakies koszmary, dzisiaj np w snie jechalam gdzies przez pola a na torach przez ktore przez ktore przejezdzalam mezczyzna (podejrzewam ze to byl ojciec dziecka) normalnie zrywal mu zywcem skore z glowy , a chlopiec tak strasznie plakal i krzyczal
a ja uciekalam i nawet patrzec nie chcialam bo myslalam ze mnie zacznie gonic. masakra jakas i sie z takim bolem glowy w srodku nocy obudzilam ze to sie nie da opisac.
ja chcialabym juz ten czas przeciagnac zeby jutro moc isc, serio snia mi sie az jakies koszmary, dzisiaj np w snie jechalam gdzies przez pola a na torach przez ktore przez ktore przejezdzalam mezczyzna (podejrzewam ze to byl ojciec dziecka) normalnie zrywal mu zywcem skore z glowy , a chlopiec tak strasznie plakal i krzyczal