reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Tonya gratulacje! Twoja historia potwierdza teorię, że trzeba wierzyć mimo wszystko, nigdy nie poddawać się i nie tracić nadziei! Powinny to przeczytać wszystkie staraczki. Teraz wystarczy cieszyć się z tego cudu i nadal wierzyć, że wszystko będzie dobrze do lipca :) Pozdrawiam Cię serdecznie!

Margerita trzymam kciuki za wizytę. Na pewno wszystko będzie w porządku! Daj znać jak wrócisz.

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki, wreszcie powróciłam do żywych:) Wczorajszy dzień był okropny... dzisiaj już tylko mnie mdli, przeszedł mi ten okropny ból głowy :))

Tonya moje gratulacje :))

Dziewczyny, które dzisiaj mają badania - trzymam kciuki :))

mamucica przez pierwsze 33 dni dostajesz wynagrodzenie chorobowe finansowane z środków pracodawcy od 34 dnia dostajesz zasiłek chorobowy i ponieważ Wasza firma zatrudnia mniej niż 20 osób będzie Ci to wypłacał ZUS, tak samo zasiłek macierzyński.

Pozdrawiam Was wszystkie :))

czesc dziewczyny!pozdrawiam wszystkie serdecznie. musze wam powiedziec, ze strasznie mnie wybrzuszylo. jestem w szoku, bo to dopiero 6 tydzien. nie moge zapiac spodni, ktore jeszcze niedawno byly luzne. czy ktoras z was tez tak miala?poza tym mdli mnie okropnie, moze to blizniaki, hehehe . buzka

Nie przejmuj się,ponoć to sprawa indywidualna.Mnie też zaczyna wybrzuszać,nie wchodzę w wiele spodni(nie dopinam się)

reklama
Do góry