reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziękuje kochane:tak: piszecie,że w spodnie sie powoli nie mieścicie a co ja mam powiedziec:-D brzuchol jakbym w 5 miesiącu była fakt faktem ze tkanki tłuszczowej tam tez jest:baffled: lekarz mnie dziś wazył i nic nie przytyłam ani grama:nerd:

mi zostaly jedne spodnie jeszcze luzne ale 2 pary poszly juz w niepamiec dopne sie ale bardzo mnie sciskaja wiec odlozylam je na szczescie kolezanka mnie zaopatrzyla w ciazowe takze nie jest zle hehe Margeritko ja tez mam sporo tkanki tluszczowej nawet w wakacje jedna pani co przychodzila do mnie do pracy stwierdzila ze jestem w zaawansowanej ciazy i pracuje to sie dziwila i mowila ze dzielna hehe a ja sie wazylam na badaniach przytylam 5 kg:(

reklama
Ja też przeważnie w legginsach,tunikach,dżinsy poszły w odstawkę niestety:(Typowa odzież ciążowa jest dość droga.Dobrze,ze obecna moda sprzyja ciężarówkom:)

Anulka no to pieknie :) ja jeszcze żadnych ubrań ciązowych nie mam ale chodze w leginsach lub rajstopach i dzianinowych tunikach:nerd:

w taka pogode nie zimno ci??jej ja w dzinsach wracalam dzis i szok ...dobrze ze mama robi mi na drutach czape hehe i szalik :) teraz nie odmowi mi nic:)bo jak to ona twierdzi myszy ja zjedza:)
Ciesze sie bo widze ze oni tez sie ciesza:) a tak sie balam :) niepotrzebnie:) matka to matka:)ahh rozczulilam sie :)

Ja też przeważnie w legginsach,tunikach,dżinsy poszły w odstawkę niestety:(Typowa odzież ciążowa jest dość droga.Dobrze,ze obecna moda sprzyja ciężarówkom:)

Mimi racja :)
ja najchetniej to w dresach bym latala ale w takie zaspy moge zapomniec...
wieciej ze wszystko drozeje od nowego roku vat zwiekszaja bedzie ciekawie...wszystko idzie w dore maz mowil bo wlasnie zaczal prace w urzedzie skarbowym :) hehe

Margeritko ile dzidzius twoj ma??

Heh troszke mi zimno lecz mam grube rajstopy:-D na to płaszcz więc narazie da się wytrzymać ,a co do jeansów to zapomniałam ze takowe mam:nerd: wszystko ciasne .
Moj dzidziuś 2.24cm :)

Ostatnia edycja:
O to spory :) super:) ciekawe ile moje malenstwo ma choc lekarz powiedzial ze jest dwa tyg roznicy ciekawe czemu... ja sobie tlumacze ze te dwa tyg od @ do owu no ale jak tobie pokazuje 9 i tyle malenstwo ma to czemu ja mam taka roznice hmmm...
dowiem sie 23 grudnia dokladnie bo powiedzial ze wtedy bedzie mozna okreslic dokladniejszy termin...
mnie korci isc tu do mnei do przychodni i zrobic kontrolne nic mnie nei kosztuje a wiedzialabym i bylabym spokojniejsza...ale sama nie wiem...

MArgeritka :-) Cieszę sie jak nie wiem co :-) . Zaraz lecę obejrzeć zdjęcia. Ja w dniu jak się dowiedziałam, ze jestem w ciązy kupiłam sobie leginsy ciążowe i jeansy specjalne na allegro i są git :-) Większych zakupów nie planuje. Co najśmieszniejsze w sierpniu wyrzuciałam swoje letnie, ciążowe sukienki, które trzymałam na zaś. Stwierdziłam, że już nie będe w ciązy hi hi. Na szczęście się myliłam:-D

Anulka bo pózniej musiałaś miec owulacje dlatego testy nie wychodziły w dniu spodziewanej@ czasami tak bywa lekarze dają nam ta rozbiezność 2 tyg. Ja zaszam góra w 12 dniu cyklu bo pózniej moj mąz juz wyjechał...i moze dlatego się zgadza.
A co to za róznica czy mniejsze czy wieksze grunt aby dobrze było;-)

mailuj kochana:)dziękuje bardzo ..ja sobie tez jakies spodnie ciązowe kupie i styka tuniki mam a co do lata hmmm nie widze siebie w tym upale i będe na bank wielkości słonicy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Margeritko masz racje aby tylko bobaski zdrowe byly :) lece na m jak milosc;)i wracam bo ciekawa jestem jak po wizycie zuzu:)

Zuzu gdzie sie podziewasz mam nadzieje ze wszystko dobrze daj znac;) moze zmeczona jestes caluje :*

Ja mykam spac choc nei wiem jak mi to wyjdzie bo mam problem ze spaniem moze dam rade;)dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry