reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Faktycznie ciuszki super i nie widać żeby były zaniedbane :tak: jak nówki.No kurde takie SPA to super sprawa musi być jeszcze nigdy nie byłam,może kiedyś kto wie.... a mój też gra nie martw się ale fajnie,że spojrze i siedzi w domu a nie wydzwanianie za ile będziesz i nie pij więcej :baffled: Dziób-dziób nie płacz szkoda nerwów tylko dziwne,że nawet Ciebie nie zapytał o zdanie :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
dodi minimalna chyba jest na końcu strony, tak gdzie sa ceny osob, które licytuja. kurka tez mnie az sciska w dołku zeby czegos nie kupic, ale sie powstrzymuje narazie, bo nie dosc ze pelno juz kupiłam to czekan na mnie cała walizka ciuszków od kuzynki - przyjedzie w maju, wiec na razie tylko ćwiecze swoją cierpliwosc.
dziód jejku kobitko przykro mi. słuchaj a nie idzie temu Twojemu przepowiedziec do rozumu. przeciez Ty potrzebujesz spokoju albo moze niech sie przeniosa do kogos innego a nie ciagle u was...sprobuj pogadac, tylko sie nie denerwuj za bardzo:-)

Dziob, ale jaka jutro będziesz miała satysfakcję, jak twoj będzie leżał i umierał na kaca a ty będziesz świeżynka:) ja zawsze wtedy się "znęcam" nad A. Podobno najgorsze co może być to nasączyc wodką wacik i takiemu Skacowanemu pod nosem pomachać haha (jeszcze nie próbowałam, bo mój teraz jak chodzi na siłownie, to prawie wcale nie pije alkoholu, czasem tylko piwko..a ja tam się cieszę, bo juz dawno nie był pijany)

Osszzzz ktoś mnie przebił o 1zl http://allegro.pl/wiosenno-letni-zestaw-ubranek-dla-dziewczynki-i1458903359.html
Ja to jednak nie mam takiego refleksu haha

Ostatnia edycja:
FAjnie by było ale tylko my mieskzamy w domu reszta mieszka u klientów u których pracuja. Mogę powiedziec żeby sobie tam pili ale będę musiała ich zawieść i przywieść bo to kilka km zresztą nie chce sama siedzieć w domu bo tego nie lubie boje się... A z nimi nie będe tam siedziała. A mój Żab żadko mnie pyta o zdanie dowiaduję się zawsze ostatnia. A jak mu o tym powiem to powie że marudze albo że przesadzam grr. Też mam ochotę się upić do nieprzytomności.

dodi może jeszcze trafisz na super okazję ;-) Dziób-dziób kochana nie denerwuj się,bo szkoda nerwów Twoich i dzidzi ;-) echhh czasem szkoda,że tak daleko się mieszka od siebie :baffled:

witam popoludniowo. Ja dzisiaj jakas leniwa jestem i nawet nie mialam ochoty wchodzic na neta.

dodi poluj , poluj na ten pak dla maluszka bo jest przecuuuuudowny. Dawno nie widzialam tak slicznego zestawu. Gdybym nie miala obiecanych ciuszkow od znajomych na co najmniej 2 lata na pewno bym juz cos licytowala.

reklama
dodi chcialabys :-D :-D :-D po prostu tak wyszlo, ze wszyscy nasi znajomi maja male dzieci i sa w wieku takim no 34.36 lat takze jesli maja jakies ciuszki poodkladane to tylkpo dlatego ze nie mieli ich komu dac. My jestesmy jednyna para ktora nie ma dzieci (jak na dzien dzisiejszy) dlatego wszystko odziedziczymy ze sie tak wyraze :-D jeden znajomy sie uparl ze nam krzeslo do karmienia kupi, od innej dostane wszystko od wozka do lozeczka i przewijaka, od innych ciuszki. Tyle szczescia w tym wszystkim. Wiadome ze chcialabym, trzn gdybym mogla, wolalabym sobie kupic to wszystko sama, ale skoro mam taka sytuacje jaka mam uwazam ze dzidzius nie bedzie mi wypominal ze ma kolyske po innym dziecku. Najwazniejsze jest zeby nie zabraklo mu milosci i podstawowych rzeczy, zeby bylo szczesliwe tak jak my. Ah... az sie rozczulilam

Do góry