reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja tam zawsze sama spedzam wieczory..nie narzekam, bo moge popisać z wami..no i spokojnie cieszyć oczy rzeczami i akcesoriami dla maluszka.. (co my byśmy bez tego neta zrobiły) a ile sie nasiedze z brzuchem wywalonym na wierzchu..to tylko ja wiem haha

reklama
jak tam drukarki moje:)!!
ja po obiadku, poo prysznicu, z maseczka na gębce, w szlafroczku z kawusia, wafelkami w łózeczku..eh:):):) Mój gra na kompie w jakies tam swoje wojny i licytuje na allegro jakies zbroje do gry..wogóle nie wiem o co w tym chodzi. Z drugiej storny moge troszke a Wami posiedzieć:-)
dziob dziób dziewczyny maja racje ..posiedzicie z maleństwem tu z nami i od razu bedzie ci raźniej:)
ja tez nie ma ochoty na miesko, jakos nie moge sie przemóc...a wiem ze powinnam.

:-)dodi jak wygrasz cos fajnego do wstawiaj zaraz bedziemy ogladac:) i masz racje ja tez bardzo lubie samotne wieczorki (wiem wiem kochaha ze ty z przymusu), ale ja naprawde czasem lubie posiedziec samemu. a ogladanie i wybieranie wszystkiego dla maluszka jest lepsze niz Gwiazdka!

Ostatnia edycja:
maqnio a w jaką grę gra Twój mężuś ?? kurde to Ty masz lepiej niz w SPA maseczka slzafroczek kawusia wafelki i jeszcze dwoje ludzi których kochasz najbardziej są z Tobą :-D :-D

dodi_misia ale boskie!! naprawde super!! te sukienusie sa przesłodkie!
orchidea Piotrus jest najwiekszym fanem "Diablo" jakiego znam . zwariował na tym punkcie. z drugiej strony wole zeby grał i był w domku niz gdzies z kumplami wychodził. niby jestesmy osobno a jednak razem:)

ha! kochana...spa mam jak sie patrzy:) czasem musze cos z soba zrobić zeby jeszcze poczuc sie sexy:) z drugiej strony chciałabym do takiego spa sobie pojechac. słyszalam ze gdzies - tylko nie wiem gdzie, sa specjalne zabiegi dla kobitek w ciazy. Nawet rozgladałam sie za takim w poblizu torunia, jednak nic nie znalazlam.

Ostatnia edycja:
maqnio, ja sie właśnie zastanawiam nad tym.. jeszcze się zastanowię czy zalicytować bo cena minimalna nie została osiągnięta..więc ciekawe ile to będzie kosztować:)

dodi jak patrze na cene to sama nie wiem czy to duzo czy mało..z drugiej strony jesli sa jakosciowo dobre, to chyba cena nie jest az tak wygórowana, badź co bądź ale ciuszki sa przepiekne! chyba naliczyłam ok 37 sztuk (bez czapeczek i bucików), wiec jak podzielisz ta kwote minimalna na ilosc, to wychodzi ok 6-7 zł,. za sztuke - a to mysle ze bardzo dobra cena, zwazywszy ze to markowe ciuszki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Śliczności słodkości jak w tytule licytacji:D też chce już coś kupić...
A co do wieczoru to ja sie obawiam że będzie jeszcze gorzej słyszałam że chłopaki mają spirytus przywieźć. NAwet nie miałam nic do powiedzenia czy chce gości czy nie.. Ja chce do Polski a lot mam dopiero 1 marca :( chce mi się ryczeć

Do góry