reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

em_ka ale to super, że nie musisz sie martwić o wyprawkę.. A dzidziusiem będziesz sie przecież cieszyć tak samo!! Bo nie ważne czy sie wydało na nie kupę kasy, czy wszystko sie dostało..a zawsze dobrze zaoszczędzic trochę i kupić jakąs rzecz, bez której by sie obyło a bardzo nam się podoba! Więc jeszcze zdążysz zaszaleć kochana::):-D

reklama
em_ka super, ze masz takich znajomych, którzy chca sie dzielić. to sie nie często zdarza. Ja sie ciesze jak głupia z jednej walizki ciuszków a juz sobie wyobrazam jaka Ty jestes happy:-) a poza tym to mega oszczędnosc kaski, pomysl ile kasiory musielibyscie wydac, gdyby trzeba było wszystko kupowac a tak mozesz troche zaoszczędzić. pewnie ze dla dzidzi najwazniejsza jest miłosc a nie to czy mam nowe łóżeczko czy uzywane.

Witajcie ja tez dzisiaj późno troche sprzatałam , piekłam plecki kartoflane , i duzo lezałam cos bardzo miałam twardy brzuch i pobolewał dłuzsza chwile nawet sie przestraszyłam

Dziób-Dziób bardzo mi cie szkoda ze musisz znosic pijacych , ja nie lubie alkoholu i nie lubie osób które je pija bo pod wpływem alkoholu nie jest sie soba , a tez nie mozesz sobie wiecznie pozwalac na imprezy alkoholowe , a co bedzie jak przyjdzie dziecko na swiat tez nie bedziesz miała nic do powiedzenia co do takich alkoholowych spotkan ,

kiedys jeszcze jak byłam młodsza mój maz tez tak sobie pozwalał na spotykanie z kolegami co sobote , dzieci miałam w domu małe i doprowadzało mnie to do szewskiej pasji , do momentu az któregos pieknego dnia maz pod wpływem alkoholu sobie usnoł a jego kolega zaczoł sie do mnie dobierac myslałam ze gnoja zabije , porozmawiałam z mezem na nastepny dzien i postawiłam ultimatum , albo rodzina i dzieci albo koledzy i alkohol , ja nie bede porzezywac stresu nerwów i smrodu pijanych ludzi w domu , którzy potrafia jeszcze powiedziec ze chyba troche przesadzam , nic z tego albo rybki albo akwarium koniec z libacjami , a jak koledzy znajomi nie maja gdzie pic to u nas w domu nie jest azyl i sobie na to nie pozwalam ,
Jak tak pozwolisz od poczatku to potem bedzie ci ciezko to wytepic wiem to ze swojego doswiadczenia , co innego jakies urodziny imieniny czy swieta ale tak co tydzien bo panowie maja wolna niedziele to absolutnie
Po za tym jestes w ciazy i potrzebujesz spokoju i swierzego powietrza nie zapijaczonych którzy potrafia jeszcze dogadywac i do nerwicy doprowadzac

dodi dzieki:-) fajnie fajnie, my zdecydowalismy sie w momencie, jakos tak nam szybko i zgodnie poszło:)jak gadam do brzuszka to juz nie bezosobowo:-)

bosz...mam takie parcie na arbuza ze oszaleje!!!

Ostatnia edycja:
Mam nadal nadzieję że nie przyjada jednak. A jeśli to jutro czeka nas rozmowa. Bo też juz mam dość... Wystarczy że w domu musiałam patrzyć jak ojciec sobie wracał z imprez z kolegami. I dostałam obietnice że u nas nigdy tak nie będzie. Zapytam o nią. A na dziś mam już dość myślenia o tym. Poprawie sobie nastrój wcinając kisiel truskawkowy.. mmmniam

No ładnie arbuzzz a mi ten grapefriut zielony normalnie oszaleję zaraz :wściekła/y: Dziób_dziób naprawdę pogadaj,bo marzenka ma rację ;-) a w lato możesz mieć imprezki też w domku bo ciepło grill itd. ... a Ty sama z bobaniem zamiast we troje :baffled: pamiętaj,że jesteśmy z Tobą !!!!!!

dziób_ dziób smacznego kochana kisielek zdrowy na chrzastki kostne ,

nie daj sie musi byc na twoje to dla waszego dobra trzymam kciuki ze rozmowa pomorze w 100%, alkohol to nic dobrego dobrowadza do rozpadu niejednego zwiazku i rodziny zaczyna sie niewinnie a konczy tragicznie , teraz sie nie denerwuj bo maluszek tez to bedzie czuł odstresowuj sie przed komputerem jak to sprawia ci przyjemnosc

reklama
No jak tak liczyłam, że za 250 bym wylicytowała, to wychodzi około 7,80 za sztukę..więc nie byłoby źle..

Ale nie wiem jaka jest minimalna:)

MEGA WYPRAWKA DZIEWCZYNKA 0-6 75 SZT+GRATIS (1462435425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a zobacz na te ciuszki...też piękne, ale cena na pewno będzie dużo wyższa

Hej to prawda ciuszki fajne, i musze polecic te firmy. W anglii mozna je za pol darmo kupic uzywane, niestety w PL sobie je ludzie cenia. Ja wybieram sie odwiedzic znajomych w przyszly weekend w Londynie (bilet na 2 osoby 120 zl tam i spowrotem samolotem) i napewno poszaleje na zakupach, Kupie pare nowych ale reszte chce tez uzywki. Anglicy organizuja tz car boot sale, ludzie przyjezdzaja swoim samochodem i sprzedaja nie potrzebne im juz rzeczy za smieszne ceny a czasem za darmo daja, a ubranek dla dzieci to jest miliony, mam nadzieje tylko ze pogoda bedzie wtedy ok to i ta impreza bedzie duza...
poki co ja dokonalam tego zakupu: Picasa Web Albums - M M oraz mebelki do pokoiku, taz uzywane ale w super stanie, teraz zostalo mi pokoik przystroic i pomalowac bo troche wyglada jak szpital :) na allegro kupilam fajne naklejki na sciane i za nie dlugo sie wezme do roboty.... :tak:

Do góry