reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ale ja mam czasem tak,że np ok 22 do mojego mówię kurde wiesz co głodna jestem hahaha ale wczoraj zamiast bułki zjadłam marchewki starte z jabłkiem i zasnęłam,ale tak to widze ciężko by było :-D :-D

reklama
Ale da sie wypic czy smakuje bardziej jak oranżada ?? dodi 3mam &&&& żebys coś znalazła fajnego ;-) sestina no fakt mogłaby uciec hahaa jakby tyle brzuchatek zobaczyła :-D

Ostatnia edycja:
Jak się trochę człowiek nie udziela to później ciężko przebić przez te kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt stron.. Mój humor dziś jakiś taki słaby... Chyba muszę trochę o siebie zadbać dla poprawy humoru... Boję się że czeka mnie dziś podobny wieczór do tego z zeszłego tygodnia... Znów ma przyjechać brat Żaba on jest nie przyjemny jak wypije i mam uraz po ostatniej wizycie ale co przecież nie zabronie mu przyjechać:angry:

Dziób_dziób a weź powiedz swojemu ,żeby dziś dużo nie pili :eek: bo nie chcesz słuchać nieprzyjemnego szwagra bo musisz mieć spokój chyba powinien Twój zrozumieć takie rzeczy :baffled: po 2gie zawsze możesz z nami pogadać ;) założysz słuchawki muzyczkę włączysz i na BB zajrzysz :-D

Wiesz gadać to sobie można a później i tak zrobią co zechcą... Zawsze się facetom wydaje że moga więcej a poźniej eh szkoda gadać... I tak z nimi nie będę spędzać czasu bo poprostu nie mam ochoty. Zamknę się w swoim pokoju z komputerem jak przyjadą i oddam się rozkoszy wybierania wózka :D

reklama
Dodi pomysł super z tym piwem ale by zaskoczeni bylo jakby wypili po 6 i trzeźwi by byli ..zobaczyć ich miny.."bezcenne" hihi Dziób dziób no i dobrze wózek będziesz wybierała z nami popiszesz i czas jakos Ci zleci dasz radę ;) no i sama nie będziesz w pokoju bo z dzidziulkiem !! :-D

Do góry