reklama
mailuj
Fanka BB :)
Średnio dobra :-(
dodi_misia
Orchidea, wszystko jest fajne i w tym problem...bo za duzo bym chciała..a rozum podpowiada,że wszystkiego nie zużyję i na darmo wydam kaskę!
Dziób_Dziób
Jak się trochę człowiek nie udziela to później ciężko przebić przez te kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt stron.. Mój humor dziś jakiś taki słaby... Chyba muszę trochę o siebie zadbać dla poprawy humoru... Boję się że czeka mnie dziś podobny wieczór do tego z zeszłego tygodnia... Znów ma przyjechać brat Żaba on jest nie przyjemny jak wypije i mam uraz po ostatniej wizycie ale co przecież nie zabronie mu przyjechać
Dziób_dziób a weź powiedz swojemu ,żeby dziś dużo nie pili bo nie chcesz słuchać nieprzyjemnego szwagra bo musisz mieć spokój chyba powinien Twój zrozumieć takie rzeczy po 2gie zawsze możesz z nami pogadać założysz słuchawki muzyczkę włączysz i na BB zajrzysz
Dziób_Dziób
Wiesz gadać to sobie można a później i tak zrobią co zechcą... Zawsze się facetom wydaje że moga więcej a poźniej eh szkoda gadać... I tak z nimi nie będę spędzać czasu bo poprostu nie mam ochoty. Zamknę się w swoim pokoju z komputerem jak przyjadą i oddam się rozkoszy wybierania wózka
dodi_misia
Dziob kup im to piwko bez procentów...może się nie skapną haha.. I tak jak mówi orchidea, olej go i pogadaj z nami!!
reklama
Dodi pomysł super z tym piwem ale by zaskoczeni bylo jakby wypili po 6 i trzeźwi by byli ..zobaczyć ich miny.."bezcenne" hihi Dziób dziób no i dobrze wózek będziesz wybierała z nami popiszesz i czas jakos Ci zleci dasz radę no i sama nie będziesz w pokoju bo z dzidziulkiem !!