reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dziób...dziewczyny maja rację!! jestesmy z tobą...duchowo i wirtualnie. oby jutrzejsza rozmowa przyniosła oczekiwany efekt!

grejpfruta tez bym wszamala..eh...gdzie to lato???? arbuzy, czeresnie, truskawki....
morgenrood wow..to juz masz calkiem niezle zakupy za soba, super!! jak ja ci zazdroszcze, ze maluchy beda miały swój pokoik...eh..u mnie to tylko kącik dla maluszka bedzie, bo miejsca brak.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziob, ale jaka jutro będziesz miała satysfakcję, jak twoj będzie leżał i umierał na kaca a ty będziesz świeżynka:) ja zawsze wtedy się "znęcam" nad A. Podobno najgorsze co może być to nasączyc wodką wacik i takiemu Skacowanemu pod nosem pomachać haha (jeszcze nie próbowałam, bo mój teraz jak chodzi na siłownie, to prawie wcale nie pije alkoholu, czasem tylko piwko..a ja tam się cieszę, bo juz dawno nie był pijany)

Osszzzz ktoś mnie przebił o 1zl Wiosenno-letni zestaw ubranek dla dziewczynki (1458903359) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja to jednak nie mam takiego refleksu haha

dziewczyny jest taki program na necie Snajper Allegro, eBay - Snajper.net trzeba sie zarejestrowac, wpisujecie kwote jaka chcecie przeznaczyc i ile sekeund przed koncem aukcji chcecie podbic, POLECAM dzieki niemu wygralam juz wiele aukcji.

morgenrood ee to się ekstra wyszalejesz i oby zakupki były w 1000% udane :-D maqnio ani nie gadaj jak się typowo sezon zacznie to juz będziemy karmiły piersią i znów slinka nam tylko pocieknie :wściekła/y: mam nadzieję,że jeszcze zdążymy się najeść przed porodem :-D

maqnio u mnie tak samo tylko kacik co prawda mam 3 pokoje ale mieszkam z 2 dorosłymi córkami , które maja swój pokój nasz gdzie spimy i tam bedzie z nami maluszek i oczywiscie stołowy gdzie raczej wszyscy przebywaja

co do owocków typu czeresnie to raczej sobie na nie nie pozwolimy poxniej

orchidea...chyba zaczne jakies modły wznosic zeby te wszystkie pycha owocki pojawiły sie w czerwcu, napcham sie jak bąk:-)
marzenka my mamy dwa, w jednym sypialnia (tam bedzie maluszek) i taki dzienny. dopóki bedzie spała w łóżeczku to bedzie z nami, potem...zegnaj sypialnio, trzeba bedzie małej pokoik urządzic.:-), ale co tam damy rade;-)

Ostatnia edycja:
maqnio pomoge Ci z tymi modłami haha :-D,a co do pokoiku to mam tak jak Ty dwa pokoje w jednym sypialnia drugi stołowy więc bąbelek będzie z nami ale dobrze,że spora jest sypialka to damy radę ;) morgenrood haha kurde ta mamusia nie wiedziała na którego z czworaczków patrzeć ma hahaha

morgenrood czadowe!!!! bomba!! i jak tu sie nie smiac!! sama rozkosz!

orchidea bedziemy we dwie sie modlic a potem moze jeszcze latac wokoło domu i sola sie obrzucać - co by nas wysłuchano:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzenko masz 100% racji. Ja też w pewnym momencie nie wiedziałam kto rządzi w naszym domu my czy alkohol. TRudno to było odkręcić ale to jedyna droga! Dziób Dziób dasz radę:-) Śliczne zakupy dziewczyny robicie, morgenrood ma rację Snajper pomaga w zakupach na allegro. Do mnie zaraz przyjedzie mąż koleżanki i przywiezie 1 porcję ciuszków dla mnie :-) Siostra też dzwoniła żebym pośpieszyła się z tym USG bo chce kupować nowe i po swoich synkach wybierać. Tak się zastanawiam czy kupić już proszek dziecięcy i wyprać czy na razie niech sobie leżą takie jak są. A może wyprać w zwykłym proszku , podobno przy drugim dziecku tak się robi już;-)Takie mam sobotnie dylematy :-)
Maqnio a jak jednak będzie chłopiec to chyba Hiacynt będzie pasował :-) Żartuję oczywiście:-)

reklama
Buhahahahahaha wyobrażasz sobie nas z tymi brzuszkami naokoło bloków biegające i sypiące sól a do tego krzyczące dajcie nam nasze owoce przed porodem hahahah :-D mailuj słońce moja siostra pierze od początku w arielu sensitive i jest strasznie zadowolona mówi,że mała wogóle nie ma uczulenia ani nic

Do góry