reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
morgenrood ja dziś też rosół (u mamusi oczywiście) pyyyycha był..a mięska z kurczaczka się tyle objadłam, że pęknę chyba..no ale dzidzi przecież potrzebne białeczko, żeby zdrowo rosła (oby nie za bardzo hah)
dodi hihi no właśnie oby nie małe kolosy nam porosły kurcze wczoraj w tv widziałam jak robił tam ktoś kurczaka i na jutro kurczak będzie a w 1szym tymestrze patrzeć na mięso nie mogłam sestina jak będzie zanudzała to wejdź tutaj i jej pokaż jak my sobie tutaj skrobiemy temaciki hihi
dodi_misia
Orchidea, u mnie zależy od dnia, ale też ostatnio mięska za dużo nie mogę..no ale takie w rosołku to mi dzis smakowało!
Ale teraz juz lepiej, w pierszym trymestrze tylko troszkę mięska mogłam zjeść..wolałam zupki, warzywka itp
Ale teraz juz lepiej, w pierszym trymestrze tylko troszkę mięska mogłam zjeść..wolałam zupki, warzywka itp
mailuj
Dziewczyny a Wy też Bavarię macie jabłkową? Bo w koszalińskim Piotrze i Pawle innego nie było. Ja piję od 13 ;-)
dodi_misia
mailuj się nie napij haha, bo będziesz głupotki gadała ;-) a dobre to chociaż?
reklama
dodi_misia
Ja probuje nadrabiać to innymi produktami bialkowymi...ale to nie to samo..
A muszę sie przyznać, że wczoraj o 1 w nocy zjadłam bułkę z szyneczką i pomidorkiem...i pewnie bym zjadła więcej, ale jakoś sie powstrzymałam.. tak to jest jak sie chodzi późno spać (to o kolacji się już zapomina, że się już jadło)
Licytuje ciuszki na all, ale niektóre juz mam przebite aukcje..a wiecej nie dam no trudno, będe szukać dalej, może w końcu sie uda
A muszę sie przyznać, że wczoraj o 1 w nocy zjadłam bułkę z szyneczką i pomidorkiem...i pewnie bym zjadła więcej, ale jakoś sie powstrzymałam.. tak to jest jak sie chodzi późno spać (to o kolacji się już zapomina, że się już jadło)
Licytuje ciuszki na all, ale niektóre juz mam przebite aukcje..a wiecej nie dam no trudno, będe szukać dalej, może w końcu sie uda