reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No ja wreszcie siadłam jak umyłam naczynia tak za reszte się wzięłam a mąz pomagał i już obiad zrobiony i posprzątane pupletki mam dziś kto ma chęć zapraszam z ziemniaczkami i surówą ;-)

reklama
morgenrood ja dziś też rosół (u mamusi oczywiście) pyyyycha był..a mięska z kurczaczka się tyle objadłam, że pęknę chyba..no ale dzidzi przecież potrzebne białeczko, żeby zdrowo rosła (oby nie za bardzo hah)

Hej' ja tez po obiadku i zmywanku. M poszedł po zakupki słodkościowe bo dziś niestety:( nie poklikam sobie tu z Wami bo kolezanka na plotki przychodzi;)Na szczęście "dzieciata" więc nie będzie sztywno hihi

dodi hihi no właśnie oby nie małe kolosy nam porosły :-D kurcze wczoraj w tv widziałam jak robił tam ktoś kurczaka i na jutro kurczak będzie :-D a w 1szym tymestrze patrzeć na mięso nie mogłam :-D sestina jak będzie zanudzała to wejdź tutaj i jej pokaż jak my sobie tutaj skrobiemy temaciki hihi

Orchidea, u mnie zależy od dnia, ale też ostatnio mięska za dużo nie mogę..no ale takie w rosołku to mi dzis smakowało!
Ale teraz juz lepiej, w pierszym trymestrze tylko troszkę mięska mogłam zjeść..wolałam zupki, warzywka itp:)

mailuj kurde to ja czekam aż któraś da znać żeby lecieć do auchana a ta juz sama pije hahaah cholera jaka no :-D :-D dodi ale kurde dobrze,że troszkę możemy teraz tego mięska bo wkpńcu potrzebne tez i nam i dzidzi :tak:

reklama
Ja probuje nadrabiać to innymi produktami bialkowymi...ale to nie to samo..
A muszę sie przyznać, że wczoraj o 1 w nocy zjadłam bułkę z szyneczką i pomidorkiem...i pewnie bym zjadła więcej, ale jakoś sie powstrzymałam.. tak to jest jak sie chodzi późno spać (to o kolacji się już zapomina, że się już jadło)

Licytuje ciuszki na all, ale niektóre juz mam przebite aukcje..a wiecej nie dam:) no trudno, będe szukać dalej, może w końcu sie uda:)

Do góry