reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Witam Amerykankę naszą osobistą ;-)
Ja na razie z ruchami kiepsko. Ale wynika to z ilosci tluszczyku mojego. Jestem spokojna bo widzialam jak dzidzia zaiwaniało na USG, a ja nic nie czułam.
Pozdrawiam serdecznie i wysyłam małża po Bavarię;-)
Maqnio piękne imię. Może Ci podkradnę ;-)

mailuj kochana czyli dziś mamy wieczór z Bavarią ??? bo jak tak to i ja zakupie ten specyfik do picia hahhaha a co do ruchów to tak jak pisałam na półleżąco i całkowicie na leżąco czuję a tak też nie i nie mam pojęcia od czego to jest zależne,A teraz idę myć naczynia i będę z doskoku :-D

mailuj dziekuję:-) podkradaj kochana jesli tylko chcesz:-) chociaz Gabi też slicznie! ja ruchy czuje, chociaz na usg szalało jak szalone (taa..maslo maslane mi wyszło) i niby powinien mi brzuch az podskakiwac a jednak wtedy nic nie czułam.

Noo ja juz po obiedzie ;-) i zamiast za robotę sie brac i to spalać ja juz na kompa a sadełko rośnie:zawstydzona/y: tak sobie pomyślałam,że tego piwka tez bym sie napiła ale pewnie w naszym czarnogrodzie takiego nie znajde :confused2:

reklama
Do góry