reklama
morgenrood
Fanka BB :)
No to coś mi mówi, że dziś spełnie swoją największą ciążową zachciankę... PIWO
dołączam sie zdrówko nasz wszystkich
dodi_misia
Hej dziewczyny.. ja wstałam dzis o 11.00 a piwko mam z głowy, bo poprostu mnie nie ciągnie nawet do niego..chyba nawet to 0,0% by mnie nie skusiło..Może w lecie, jak zrobi sie ciepło to takie zimne bezalkoholowe mnie pokusi..zobaczymy
maqnio
Mamusia Różyczki
no własnie z tymi syropami to tak jest, jedynie *spam* jest bez etanolu, ja wczoraj kupiłam stodal - niby homeopatyczny a tez ma etanol, wiec nie ruszam. ja cie w zyciu bym nie pomyslała ze najwieksza zachcianka bedzie piwo a nie ogórki, kapucha hihihi
O matko a ja zniknełam,bo mój mnie na zakupy wyciągnął szukałam w 3ech sklepach zielonych grapefruitów i ni huhu nie ma a mam dzwoniła,że u nich w Biedronce są i znów mi soki zostały jej śnieg pada a jest cieplutko,a teraz muszę sprzątać a mi się nie chce chciałam do lumpka wejśc z moim to wstydził sie ...faceci kurde mać
maqnio
Mamusia Różyczki
sestina no widzisz i jak tu byc madrym??co czlowiek to inna opinia. ja z chcecia bym go spróbowala, bo kaszel mnie wykancza, ale mam opory.
dodi_misia
Chyba właśnie doświadczam czkawki mojego dziecka.. no albo takie ruchliwe dziś chyba nigdy nie śpi ten mały krasnal A ja tam sie cieszę, im częściej tym lepiej!
A i kiedyś ktoś pisał, że ma ciągle zimny brzusio... wiecie, ja tez tak mam, bo ciągle siedzę w wywalonym na wierzchu i patrzę jak sie rusza!! hah
A i kiedyś ktoś pisał, że ma ciągle zimny brzusio... wiecie, ja tez tak mam, bo ciągle siedzę w wywalonym na wierzchu i patrzę jak sie rusza!! hah
reklama
No ja się mierzyłam właśnie tak mnie podkusiło po tym jak dziewczyny wczoraj pisały ile cm dodatkowo i w ogóle no to biodra stoja w miejscu a w pasie i boczkach miałam 74 teraz mam 85 wreszcie rosnę huraaa !!! dodi to i Twoje maleństwo chyba pije tych wód płodowych tyle,że ma czkawkę hihi