reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hehe wiadomo ze żadna z nas nie jest i nie musimy sie o tym zapewniac;) a wiecie co moje drogie ze te syropy na kaszelek to tez na etanolu?

reklama
Hej dziewczyny.. ja wstałam dzis o 11.00:) a piwko mam z głowy, bo poprostu mnie nie ciągnie nawet do niego..chyba nawet to 0,0% by mnie nie skusiło..Może w lecie, jak zrobi sie ciepło to takie zimne bezalkoholowe mnie pokusi..zobaczymy:)

no własnie z tymi syropami to tak jest, jedynie *spam* jest bez etanolu, ja wczoraj kupiłam stodal - niby homeopatyczny a tez ma etanol, wiec nie ruszam. ja cie w zyciu bym nie pomyslała ze najwieksza zachcianka bedzie piwo a nie ogórki, kapucha hihihi

O matko a ja zniknełam,bo mój mnie na zakupy wyciągnął :-D szukałam w 3ech sklepach zielonych grapefruitów i ni huhu nie ma a mam dzwoniła,że u nich w Biedronce są :wściekła/y: i znów mi soki zostały :-D jej śnieg pada a jest cieplutko,a teraz muszę sprzątać a mi się nie chce :no: chciałam do lumpka wejśc z moim to wstydził sie ...faceci :wściekła/y: kurde mać

Chyba właśnie doświadczam czkawki mojego dziecka.. no albo takie ruchliwe dziś:) chyba nigdy nie śpi ten mały krasnal:):) A ja tam sie cieszę, im częściej tym lepiej!
A i kiedyś ktoś pisał, że ma ciągle zimny brzusio... wiecie, ja tez tak mam, bo ciągle siedzę w wywalonym na wierzchu i patrzę jak sie rusza!! hah

reklama
No ja się mierzyłam właśnie tak mnie podkusiło po tym jak dziewczyny wczoraj pisały ile cm dodatkowo i w ogóle no to biodra stoja w miejscu a w pasie i boczkach miałam 74 teraz mam 85 :-D wreszcie rosnę huraaa !!! :-D dodi to i Twoje maleństwo chyba pije tych wód płodowych tyle,że ma czkawkę hihi

Do góry