reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
tak tak sestina wypij nasze zdrowie!! ja jestem abstynentem, wiec problem mam z głowy:)a co do Naszego forum, to macie racje, kto lepiej zrozumie ciężarówkę aniżeli druga ciężarówka?:-) bo mój małż jakoś jeszcze nie do konca odnalazł się w roli męża ciężarnej, cały czas sie mnie uczy.

przy 0% to trudno mówic o abstynencji:) ale jasne ze za Nas wszystkie wypiję jak będę miała okazje;)

Maqnio, mój nie może się przyzwyczaić do faktu, że muszę leżeć. Raz, że nigdzie nie wychodzimy i to go wkurza, a dwa, że musi sam wszystko sprzątać. Właśnie jest na etapie ogarniania domu, chodzi taki wściekły, że bez kija nie podchodź...;)

psota mój podobnie, choć trochę zaprawy miał ubiegłej wiosny jak byłam po operacji kręgosłupa. prawie 3 miesiące niczego nie tykałam:) A teraz trochę mu łatwiej ale czasem musze pogonic hihi

Witam się sobotnio,

Sestina, daj znać czy to 0,0% smakuje jak piwo, ja marzę o piwie i może też się skuszę. Na takie 0,5% bym się nie zdecydowała.
Maqnio, oczywiście, że to Wasza sprawa jak mała będzie się nazywała. Róża to takie słodkie imię, chociaż ja właśnie wolę takie zwykłe i pospolite.

Co do 'przyjaciółek' to mam tak samo, teraz najwięcej to gadam z Wami. Dla koleżanek nie jestem już chyba atrakcyjnym towarzystwem, nie piję, nie palę i wogle... No ale mam jeszcze moją wspaniałą siostrę, która jest jak przyjaciółka

Ostatnia edycja:
Orchidea, jakaś telepatia;), ale chyba dobrze się rozumiemy:)

Sestina, ja bym nie piła piwa z jakąkolwiek ilością alkoholu, ale jak miałam meeeega ochotę na ten napój, to mój kochany mąż;) wynalazł takie, które ma 0,0%, tak wygląda
Zobacz załącznik 329196

Balkan, ja z moją teściową żyje w zgodzie, ale jej faceta nie trawię, dlatego ten sen był dla mnie koszmarny... ;)

A co do rozmów tutaj, to racja, u mnie wszystkie koleżanki żyją imprezami i wciąż nowymi facetami, więc o czym mają gadać z kobietą, która jest mężatką i to w ciąży... Prawdziwych przyjaciół...

Kurcze, to ja mieszkam w Holandii i nie wpadlam na pomysl ze Bavaria ma bezalkoholowe piwo!!! Bardzo lubialam to piwko przed ciaza... musze zakupic :) nie jestem alkoholiczka ale teraz w ciazy strasznie ciagnie mnie do piwa!!!! a moj ukochany wyma****e mi butelka przed nosem ,wrrrrr.
Raz kupilam bezalkoholowe i rzeczywiscie wyglada jak piwo a smakuje jak g...o :)

reklama
Do góry