reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
tak tak sestina wypij nasze zdrowie!! ja jestem abstynentem, wiec problem mam z głowya co do Naszego forum, to macie racje, kto lepiej zrozumie ciężarówkę aniżeli druga ciężarówka?:-) bo mój małż jakoś jeszcze nie do konca odnalazł się w roli męża ciężarnej, cały czas sie mnie uczy.
Maqnio, mój nie może się przyzwyczaić do faktu, że muszę leżeć. Raz, że nigdzie nie wychodzimy i to go wkurza, a dwa, że musi sam wszystko sprzątać. Właśnie jest na etapie ogarniania domu, chodzi taki wściekły, że bez kija nie podchodź...
maqnio
Mamusia Różyczki
tak to juz jest z tymi facetami..z nimi czasem źle, bez nich jeszcze gorzej
danuska
Fanka BB :)
Witam się sobotnio,
Sestina, daj znać czy to 0,0% smakuje jak piwo, ja marzę o piwie i może też się skuszę. Na takie 0,5% bym się nie zdecydowała.
Maqnio, oczywiście, że to Wasza sprawa jak mała będzie się nazywała. Róża to takie słodkie imię, chociaż ja właśnie wolę takie zwykłe i pospolite.
Co do 'przyjaciółek' to mam tak samo, teraz najwięcej to gadam z Wami. Dla koleżanek nie jestem już chyba atrakcyjnym towarzystwem, nie piję, nie palę i wogle... No ale mam jeszcze moją wspaniałą siostrę, która jest jak przyjaciółka
Sestina, daj znać czy to 0,0% smakuje jak piwo, ja marzę o piwie i może też się skuszę. Na takie 0,5% bym się nie zdecydowała.
Maqnio, oczywiście, że to Wasza sprawa jak mała będzie się nazywała. Róża to takie słodkie imię, chociaż ja właśnie wolę takie zwykłe i pospolite.
Co do 'przyjaciółek' to mam tak samo, teraz najwięcej to gadam z Wami. Dla koleżanek nie jestem już chyba atrakcyjnym towarzystwem, nie piję, nie palę i wogle... No ale mam jeszcze moją wspaniałą siostrę, która jest jak przyjaciółka
Ostatnia edycja:
morgenrood
Orchidea, jakaś telepatia, ale chyba dobrze się rozumiemy
Sestina, ja bym nie piła piwa z jakąkolwiek ilością alkoholu, ale jak miałam meeeega ochotę na ten napój, to mój kochany mąż wynalazł takie, które ma 0,0%, tak wygląda
Zobacz załącznik 329196
Balkan, ja z moją teściową żyje w zgodzie, ale jej faceta nie trawię, dlatego ten sen był dla mnie koszmarny...
A co do rozmów tutaj, to racja, u mnie wszystkie koleżanki żyją imprezami i wciąż nowymi facetami, więc o czym mają gadać z kobietą, która jest mężatką i to w ciąży... Prawdziwych przyjaciół...
Kurcze, to ja mieszkam w Holandii i nie wpadlam na pomysl ze Bavaria ma bezalkoholowe piwo!!! Bardzo lubialam to piwko przed ciaza... musze zakupic nie jestem alkoholiczka ale teraz w ciazy strasznie ciagnie mnie do piwa!!!! a moj ukochany wyma****e mi butelka przed nosem ,wrrrrr.
Raz kupilam bezalkoholowe i rzeczywiscie wyglada jak piwo a smakuje jak g...o
reklama
danuska
No to coś mi mówi, że dziś spełnie swoją największą ciążową zachciankę... PIWO