reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin sen wypas przebiłaś nas wszystkie hahaha. A co do opuchlizny to zle...najwidoczniej masz białko w moczu ...ja lekko napuchnięta jestem wieczorem przy ostatnim badaniu miałam ślad białka poza tym od wczoraj boli mnie w prawym boku a ja jednonerkowcem jestem i tez juz schizuję. Unikaj soli...pij duzo wody zeby białko sie wypłukiwało i czekaj do poniedziałku.Ja tez ide na banadnia .
Ogólnie juz od wczoraj myśle co jest moczopędne.... wiem ze cytryna z lekka ,natka piertruszki ale gdzie ją teraz dostać w warzywniakach sama smierdząca chemia .
Oczywiście zeby nie bylo,że ja Cię strasze lub cos wmawiam moze puchniesz od czegoś innego.Trzeba byc dobrej myśli.

Ostatnia edycja:
reklama
No w moim przypadku to nerka ale nie kłuje tylko czuje z lekka bolący ucisk .I nie boli mnie w boku tylko na plecach po prawej stronie hmmmm mimo wszystko mam nadzieje,że to od tych korzonków chociaz nie mam większych złudzeń .

Nooo ta natka to wogóle smaku nie ma :-( a moje mrożonki się skończyły ostatnio koperek i natka :-( no ale oby się wreszcie wiosna zaczęła do będziemy miały dziewczyny nowalijki i zapach nawet będzie inny i pomidor smak odzyska :-)

Hej Hej kobietki:)ja juz na pełnych obrotach. Spałam dziś jak zabita:)Obiad mam dziś z głowy bo mama coś pichci i ma podrzucić, męzulo na jakiś egzamin do stolicy rusza więc ja hulaj dusza, zaprosiłam kumpelę na wieczór.
I będziemy nadrabiać zaległości.

sestina no to dziś tzw babski wieczorek masz i fajnie czasem tak pogadać z koleżanką,bo facet to nie wszystko zrozumie :-D

Zgadza się;) Ale i Was tu zachwalałam do męża, że gdyby nie to forum to nie miałabym z kim o tych "rzeczach" rozmawiać. A jest tego trochę hihi. A mam pytanko- co sądzicie o tzw. piwie bezalkoholowym ( ma ok 1,1%).Czy w ciąży to ok je pić? Nie chcę szkodzic ale nie chcę popadac w skrajności:)

Dzień dobry mamusie i dzidziusie;)

Orchidea, mi też się dzisiaj teściowa śniła, jechaliśmy z M. na jej ślub... Więc jeśli sny z piątku na sobotę się sprawdzają to... Boże...

Maqnio, ja spię na lewym boku i na pleckach. Na prawym nie sypiam ze względu na krwawienia, zawsze się uaktywniały na tym boku, nie wiem o co chodzi, ale wole nie ryzykować. A Różyczka, to piękne imię:)

Corin, nie denerwuj się, będzie dobrze:)

reklama
psota bo pomyslę,że Ty moja siostra hihi sny o teściowych imiona dla dzieci na przemian hahaha sestina gdyby nie Wy to ja bym się chyba zanudziła a tak dowiem sie więcej o pielęgnacji dzidzi i nie tylko a i wyżalić sie można i nikt krzywo na to nie spojrzy,cieszę się,że zajrzałam na to forum :zawstydzona/y:

Do góry