reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin sen wypas przebiłaś nas wszystkie hahaha. A co do opuchlizny to zle...najwidoczniej masz białko w moczu ...ja lekko napuchnięta jestem wieczorem przy ostatnim badaniu miałam ślad białka poza tym od wczoraj boli mnie w prawym boku a ja jednonerkowcem jestem i tez juz schizuję. Unikaj soli...pij duzo wody zeby białko sie wypłukiwało i czekaj do poniedziałku.Ja tez ide na banadnia .
Ogólnie juz od wczoraj myśle co jest moczopędne.... wiem ze cytryna z lekka ,natka piertruszki ale gdzie ją teraz dostać w warzywniakach sama smierdząca chemia .
Oczywiście zeby nie bylo,że ja Cię strasze lub cos wmawiam moze puchniesz od czegoś innego.Trzeba byc dobrej myśli.

Ostatnia edycja:
reklama
No w moim przypadku to nerka ale nie kłuje tylko czuje z lekka bolący ucisk .I nie boli mnie w boku tylko na plecach po prawej stronie hmmmm mimo wszystko mam nadzieje,że to od tych korzonków chociaz nie mam większych złudzeń .

Nooo ta natka to wogóle smaku nie ma :-( a moje mrożonki się skończyły ostatnio koperek i natka :-( no ale oby się wreszcie wiosna zaczęła do będziemy miały dziewczyny nowalijki i zapach nawet będzie inny i pomidor smak odzyska :-)

Hej Hej kobietki:)ja juz na pełnych obrotach. Spałam dziś jak zabita:)Obiad mam dziś z głowy bo mama coś pichci i ma podrzucić, męzulo na jakiś egzamin do stolicy rusza więc ja hulaj dusza, zaprosiłam kumpelę na wieczór.
I będziemy nadrabiać zaległości.

sestina no to dziś tzw babski wieczorek masz i fajnie czasem tak pogadać z koleżanką,bo facet to nie wszystko zrozumie :-D

Zgadza się;) Ale i Was tu zachwalałam do męża, że gdyby nie to forum to nie miałabym z kim o tych "rzeczach" rozmawiać. A jest tego trochę hihi. A mam pytanko- co sądzicie o tzw. piwie bezalkoholowym ( ma ok 1,1%).Czy w ciąży to ok je pić? Nie chcę szkodzic ale nie chcę popadac w skrajności:)

Dzień dobry mamusie i dzidziusie;)

Orchidea, mi też się dzisiaj teściowa śniła, jechaliśmy z M. na jej ślub... Więc jeśli sny z piątku na sobotę się sprawdzają to... Boże...

Maqnio, ja spię na lewym boku i na pleckach. Na prawym nie sypiam ze względu na krwawienia, zawsze się uaktywniały na tym boku, nie wiem o co chodzi, ale wole nie ryzykować. A Różyczka, to piękne imię:)

Corin, nie denerwuj się, będzie dobrze:)

reklama
psota bo pomyslę,że Ty moja siostra hihi sny o teściowych imiona dla dzieci na przemian hahaha sestina gdyby nie Wy to ja bym się chyba zanudziła a tak dowiem sie więcej o pielęgnacji dzidzi i nie tylko a i wyżalić sie można i nikt krzywo na to nie spojrzy,cieszę się,że zajrzałam na to forum :zawstydzona/y:

Do góry