mala monis
Fanka BB :)
brzucholinki, jeśli chodzi o ciuszki to ja poki co kupiłam sobie tylko jedną spodniczkę ciążową , bo co tu ukrywac, od razu nieco przytyłam. I Na wyjści aniestety mam tylko tę jedną kieckę, ale czuję się w niej cholernie sexi, jest dzinsowa, prosta do kolanka. Dałam 100 zl i nie załuje. Ale planuję kupic sobie jeszce jakies portki ciążowe, bo teraz bęe miec trochę wiecej wyjść a w spodnicy nie zawsze cieplo, choć wygodnie.
Wczoraj 1 raz mnie pielegnierka mierzyła przed wizytą, i powiem wam, że chyba trochę przesadziłam z tym moim brzuszkiem. 99 cm.......
.
Jutro czeka mnie ciężki dzien, najpierw zajęcia na uczelni, a potem urodziny szwagierki, A w międzyczasie muszę zrobić sałatkę bo obiecałam kasi. No i pewnie jutro pochwalimy się Filipkiem u teściow.
Mam pytanie, czy któras z was bierze Matruellę?bo lekarz dał mi próbki, a chcę wiedziec ile kosztuje i ile tabletek w opakowaniu.
Wczoraj 1 raz mnie pielegnierka mierzyła przed wizytą, i powiem wam, że chyba trochę przesadziłam z tym moim brzuszkiem. 99 cm.......
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
Jutro czeka mnie ciężki dzien, najpierw zajęcia na uczelni, a potem urodziny szwagierki, A w międzyczasie muszę zrobić sałatkę bo obiecałam kasi. No i pewnie jutro pochwalimy się Filipkiem u teściow.
Mam pytanie, czy któras z was bierze Matruellę?bo lekarz dał mi próbki, a chcę wiedziec ile kosztuje i ile tabletek w opakowaniu.
Ostatnia edycja: