reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

brzucholinki, jeśli chodzi o ciuszki to ja poki co kupiłam sobie tylko jedną spodniczkę ciążową , bo co tu ukrywac, od razu nieco przytyłam. I Na wyjści aniestety mam tylko tę jedną kieckę, ale czuję się w niej cholernie sexi, jest dzinsowa, prosta do kolanka. Dałam 100 zl i nie załuje. Ale planuję kupic sobie jeszce jakies portki ciążowe, bo teraz bęe miec trochę wiecej wyjść a w spodnicy nie zawsze cieplo, choć wygodnie.
Wczoraj 1 raz mnie pielegnierka mierzyła przed wizytą, i powiem wam, że chyba trochę przesadziłam z tym moim brzuszkiem. 99 cm.......:angry:.
Jutro czeka mnie ciężki dzien, najpierw zajęcia na uczelni, a potem urodziny szwagierki, A w międzyczasie muszę zrobić sałatkę bo obiecałam kasi. No i pewnie jutro pochwalimy się Filipkiem u teściow.
Mam pytanie, czy któras z was bierze Matruellę?bo lekarz dał mi próbki, a chcę wiedziec ile kosztuje i ile tabletek w opakowaniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Mala monis, nie przejmuj sie cm, kiedy masz mieć tyle jak nie właśnie teraz:-)

Ja właśnie byłam się do Lidla przejsc z małą..nawet sanki jej wzięłam, niech jeszcze skorzysta ze śniegu haha.. (bo zabrakło mi toaletówy:)
Aż mi policzki zmarzły, ale nie jest aż tak zimno, przyjemnie się tak wieczorkiem przejsć:)

Ja jeśli chodzi o ubrania to tylko raz kupiłam z allegro taka bawełanianą sukienkę..i trafiłam nawet z rozmiarem.. ale za to dzidziowe ciuszki to na pewno kupię z neta:) dla mnie sie troche boje, ale oglądać to lubię tam bardzo:)

No pewnie,że fajnie a juz jak wieczorki zaczną się dłuższe to będzie wogóle super,bo takie godzinne spacery to mnie denerwują już

A pewnie,że tak ja chyba dzis za krótko byłam na dworku bo mnie cos głowa boli cholerka jasna echhh.Kurde co się położe na plecy czuję dzidzię a na boku ni hu hu

dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy tak ma byc czy mam sie martwic, bo coraz czesciej wyczuwam, szczegolnie w nocy ale i w ciagu dnia, ze jak leze to macica mi sie taka trarda robi ze ja dokladnie czuje. Delikatnie naciskam i jak kamien. Zastanawiam sie czy to dlatego ze juz mam ciaze na takim etapie ze tak zostanie tylko sie powiekszac bedzie, czy to sa te skurcze na ktore bierze sie nospe. Sama juz zglupialam.

Nie wiem jak to u ciebie wygląda..Może juz masz taki twardszy brzuszek..ja mam raczej bardziej miękki, bo poszło mi na boki hehe.. Ale czasami tez macica tak jakby mi się zaczyna obkurczać, bo odczuwam takie twardnienie i lekki ból..ale po chwili przechodzi, wydaje mi sie, że to dzidzia tak sie pręży w tym czasie..

reklama
dodi to ja wlasnie nie odczuwam kompletnie zadnych boli brzucha. Po prostu w jednej chwili mi sie robi jak kamien pozniej przechodzi i znowu za jakis czas sie utrzymuje to twardnienie.Dziwne to takie, zapytam lekarza bo mam wizyte za tydzien, moze tak ma byc w moim przypadku wiec poki mnie nic nie boli to nie bede dramatyzowac.
Mi wlasnie idzie do przodu brzuch, lekko sie biodra poszerzyly ale jedynie brzuch sie powieksza.

Do góry