reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Pewnie nie potrzebnie, ale jakoś głupio mi teraz już do niego dzwonić bo w końcu chyba nic nagłego się nie dzieje, jakoś do tego poniedziałku wytrzymam. Postresuję się na pewno, ale wytrzymam. Mąż za to jakoś wogóle się nie przejął... ci faceci...

basieniak słońce ja mam na wynikach normę do 10 a lekarz mój i tak powiedział,że kobitki w naszym stanie mogą mieć więcej dokładnie nie przekaże jego słow ale brzmiało to tak,że coś nam sie podnosi i automatycznie wyniki są wyższe marzenka no może to nic konkretnego się nie zepsuło i szybko usterkę Twój facet naprawi ;) basieniak żebyś za bardzo sie nie martwiła LEUKOCYTY inaczej KRWINKI BIAŁE (L, WBC) – 10-15 TYS./µL; w ciąży jest ich zawsze trochę więcej niż normalnie; wartość poniżej normy wiąże się z chorobami hematologicznymi zaś liczba dużo większa niż norma występuje podczas infekcji i uszkodzenia tkanek, a jesli chcesz całośc poczytać http://www.we-dwoje.pl/morfologia;w;ciazy,artykul,6426.html

Ostatnia edycja:
A wiecie co ostatnio wyczytałam..że jak dzidzi robi siusiu w brzuszku, to wtedy ten mocz idzie do naszego krwioobiegu i nasze nerki go dopiero filtrują i wydalaja.. nie miałam o tym pojęcia, ale ostatnio zastanawiałam sie gdzie to wszystko idzie jak dzidzia pije wody i siusia.. To teraz jestem mądrzejsza haha.. tzn, że mamy we krwi moczyk??:-D:-D

Byłam z Michasią i moja koleżanką z dziećmi u nas na osiedlu, jest tam taka sala zabaw..taki kids play.. dzieciaki sie wyszalały, teraz trochę spokoju hah

To mnie mąż wczoraj uswiadomił hahaha bo wracaliśmy ze sklepu i mówię matko kochana znów siku muszę a on no przecież maleństwo też sika i masz mocz dzidzi do wydalenia hahah

Czytałam to orchidea, ale w różnych miejscach różnie piszą, i czytałam też, że w ciąży może być podwyższone o 3,5 więc trudno powiedzieć. No i czytałam że 15 czy 16 też może już być problemem.

basieniak, zobaczysz w poniedziałek twoje watpliwości zostana rozwiane:):) Będzie dobrze, taki wynik jeszcze nic nie znaczy..

No to tylko ja o tym siusiu nie wiedzialam:):) a myślałam,że takiego niusa tutaj mam dla was..a wy juz wiecie ahha

reklama
Hej,
Mamucica, baardzo się cieszę, że wszystko dobrze, i będzie wymarzona parka. :-)

Dziewczyny, to akurat wiedziałam, ale też się zdziwiliśmy z M. Ja mam taki system, że czytam na kilku stronach i gazetkach, co się w danym tygodniu dzieje. I właśnie kiedyś było o tym siusianiu.

Do góry