reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

basieniak nie martw sie Kochana na zapas, na pewno bedzie dobrze:) wiem, ze łatwo mowić, ale tak czy siak niestety to poniedziałku trzeba czekać. daj nam tylko znać w pon. co i jak:-)

Brzuchatki Kochane żegnam sie na dziś. oczy mnie strasznie pieką od soczewek i musze poleniuchowac, kolacyjka jakaś, a potem "i kto to mówi III" spijcie kolorowo i bez zadnych koszmarów:-)

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio nio mnie ciśnie z jednym na pęcherz a co mówić jak tak trojaczki się ma w sobie hihi kurde pampers potrzebny chyba :-D właśnie siostra dzwoniła kolejny wydatek mniej mam przewijaka mam nie kupować i wanienki :tak: ufff basieniak dobrze będzie nie denerwuj się na sam weekend maqnio miłego seansu i kolorowych snów

Ostatnia edycja:
Basieniak, ja też mam podwyższone leukocyty, mam 11,4 a norma 3,8-10,0. Pytałam lekarza o ten wyniki i powiedział, że w ciąży inaczej się je interpretuje, bo nasz stan jest (głupio to zabrzmi, ale) odmienny od normalnego, więc mam się nie stresować, bo wszystko jest dobrze. Jestem pewna, że u Ciebie jest podobnie:) Głowa do góry! :)

A ja licytuję właśnie używane spodnie na all, jeszcze ponad godzinka do końca obu aukcji. Może uda się tanio kupić. :-)

Basieniak, na pewno będzie wszystko dobrze, to pewnie jakieś drobne zapalenie czy coś.

marzenka no taki składzik starych sie czasem przydaje ja w pażdzierniku swojego lapka zalałam piwem :zawstydzona/y: i stoi teraz zepsuty kurde muszę go dac do naprawy może coś z niego będzie to dam go chrześnicy i juz Ja mam 9 leukocyty danuska pilnuj piluj licytacji hihi ja nawet nie czaje o co tam chodzi tak szczerze,bo rzadko cokolwiek na necie kupuję a allegro tylko oglądam hahaah czuje się jak zacofana jakaś

Ja za alegro tez nieprzepadam nie kupilłam tam jeszcze nic jednak moi bracia to typowi alegrowicze non stop tam cos znajda dla siebie jak nie ze sprzetu wedkarskiego to cos ze sprzetu budowlanego gdzie oni to znajduja i twierdza ze im sie oplaciło

Dzięki dziewczyny... jakoś muszę wytrzymać i na pewno dam znać co i jak jak już wrócę. Pierwszy raz się stresuję przed wizytą...

reklama
marzenka ja jestem z tych staromodnych kobit hahaha które muszą dotknąc wymacać przymierzyć :-D :zawstydzona/y: basieniak spokojnie słonko musi byc wszystko dobrze dzidzie nasze teraz będą coraz większe jak i coraz więcej witaminek będą z naszego organizmu zabierać więc i wyniki nasze mogą być "odchylone od normy" ;)

Do góry